Sådan bruges en bærbar computer på AOL-opkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg og køb en AOL-opkaldsadgangsplan. AOLs opkaldsplaner varierer i pris fra $9,99 til $25,90 pr. Marts 2010. De dyrere planer omfatter ekstra funktioner som sikkerhedssoftware og hardwareforsikring til din bærbare computer.

2.

Installer enten AOL Desktop software eller AOLs klient software. Den nyeste version af sin klientsoftware var 9,5, fra marts 2010. Softwaren kan installeres ved hjælp af de gratis AOL-diske, der er tilgængelige hos mange butikker eller direkte sendt til dit hjem eller ved at downloade den gratis software fra AOLs hjemmeside. < /p>

3.

Kobl din bærbare computer til dit 56K opkaldsmodem ved hjælp af en standard telefonledning med den ene ende tilsluttet modemet og den anden til din bærbare telefonens port.

4.

Start AOL-softwaren. Du bliver mødt med en login-side. Indtast det brugernavn og adgangskode, du oprettede, da du købte opkaldsfunktionen i trin 1, og tryk på 'Log ind'.

5.

Vent til den bærbare computer til at oprette forbindelse til AOLs internetservice. AOL Desktop eller AOL klientsoftwaren ringer et adgangstal gennem dit 56K modem. Denne proces kan tage flere minutter, hvorefter du får vist en velkomstskærm og kan begynde at surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • Dial- AOLs software finder automatisk et lokalt adgangstal baseret på den adresse, du indtastede, da du købte internetplanen.
  • Nogle bærbare computere indeholder ikke længere porte til standardtelefon linjer som dem, der bruges til at oprette forbindelse til et opkaldsmodem. Forskellige plug-in-adaptere gør det muligt for brugere at konvertere en grundlæggende USB-port til en opkaldsport. Kontakt din bærbare producent for at få flere oplysninger, og find hvilke adaptere der understøttes af producenten.
  • AOL tilbyder flere opkaldsadgangsplaner, der appellerer til budgetbevidste internetbrugere, der ønsker en metode til onlineadgang, der er billigere end bredbånd. AOLs store størrelse gør det muligt at slå priserne på mange andre opkaldsudbydere og tilbyde adgangstal i tusindvis af byer i hele Nordamerika. Virksomhedens opkaldsforbindelse er tilgængelig via alle stationære og bærbare computere.