Sådan får du en WiFi-forbindelse til arbejde Med Konquerors webbrowser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren til nettet ved hjælp af et ethernet-kabel. Patch direkte ind i routeren og endda lige ind i modemet for at se om ethernet (eth0) fungerer. Hvis det gør det, er Konqueror bestemt ikke problemet. Det har nok at gøre med det trådløse kort inde i den bærbare computer eller på skrivebordet.

2.

Kontroller routers indstillinger, mens de er forbundet med ethernet-kablet. Naviger til http: // 192.168.0.1, og log ind på routeren selv. Kontrollér de trådløse sikkerhedsindstillinger for at finde ud af, om der er en WPA eller WEP adgangskode, som du ikke ved. Standard login / adgangskode for de fleste trådløse routere er 'admin / admin.' Hvis du skal nulstille routeren, er der normalt en nulstillingsknap nederst på enheden.

3.

Opdater systemet. KDE-desktops opdateres på mange forskellige måder, men du kan normalt finde opdateringshåndteringen inde i systemmenuen. Kontroller også for 'ikke understøttede' hardwaredrivere. Nogle trådløse kort leverer ikke open source-drivere, så Linux-udviklere 'reverse-engineer' deres egne.

4.

Prøv at oprette forbindelse til Wi-Fi-router igen. Åbn KNetworkmanager manuelt for at se, om det henter signalet, og prøv at forbinde. Du har muligvis også Wicd-netværksadministratoren. Kontroller enten eller begge dele.

Find modelmærket og nummeret på dit trådløse kort ved at åbne 'Terminal' (ofte 'Konsole' på en KDE-computer) og skrive ' lspci.' På bunden af ​​den efterfølgende liste finder du en 'Network Controller' og et mærkenavn og nummer, ofte efterfulgt af '802.11b / g.' Du kan bruge dette navn og nummer til at søge efter hjælp på distributionen s forum (r). Du finder ofte et hurtigt svar der, men der er flere modeller, der er bemærkelsesværdige Broadcom43xx-serien, der er kendt for at forårsage problemer.

6.

Gå til forummet for din Linux distribution for at finde ud af om der er problemer med dit trådløse kort. Disse fora har svar på næsten alle problemer, og de har normalt moderatorer, der hurtigt kan hjælpe dig med at løse problemer.

7.

Køb et Wi-Fi dongle eller PCMCIA-kort. Det er ofte tidskrævende og forvirrende at løse Wi-Fi-problemet med KDE og andre hardwarekompatibilitetskonflikter, især hvis du ikke er bekendt med kommandolinjen. Dongles og PCMCIA-kort er ofte under $20 (undertiden under $10) og løser normalt problemet. En lille undersøgelse i fora før køb er en god ide.

Konquerors webbrowser kommer ofte ind i Linux-operativsystemer, der bruger KDE-skrivebordsmiljøet. Det er en fuldt funktionel browser, der fordobles som en filleder til mange distributioner. Opret forbindelse til internettet på en computer, der kører Konqueror, kan være kompliceret, men ikke på grund af Konqueror. Det er mere sandsynligt, at der er hardware-inkompatibiliteter forbundet med Linux-distributionen, der er installeret på computer. Der er et par nemme måder at finde ud af.