Sådan fejlfindes NetGear WGR614

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at Netgear WGR614 er tilsluttet til vekselstrømsadapteren, hvis den ikke tændes. Den medfølgende vekselstrøm akkord skal være tilsluttet til routerens bagside, og lysene på forsiden af ​​enheden skal gløde.

2.

Kontroller, at routeren er tilsluttet en Internetforbindelse, hvis det ikke sender et trådløst netværkssignal. For DSL-forbindelser skal du sætte et Ethernet-kabel fra telefonlinjen ind på bagsiden af ​​WGR614. For kabel-internet skal Ethernet-kablet løbe fra WGR614 til kabelmodemet. Ethernet-kablet ind, indtil det klikker.

3.

Kontrollér, at WGR614s tilslutningsindstillinger nøjagtigt afspejler kravene fra din internetudbyder (ISP), hvis du ser en trådløs Internet-signal, men kan ikke surfe på internettet. Start en web browser og skriv '192.168.1.1' i adresselinjen. Tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Indstillingssiden for WGR614 vises. Skriv 'admin' som dit brugernavn og 'password' som dit kodeord og tryk 'OK'. Klik på 'Grundlæggende indstillinger' og sørg for, at formularen er udfyldt korrekt. nsure, kontakt din internetudbyder for routerdetaljer.

4.

Opgrader Netgear WGR614s firmware-software. Firmware er det softwarestykke, der holder routeren i gang, og Netgear opdaterer lejlighedsvis firmwaren til at løse forskellige fejl og fejl. Fra routerens installationsside - adgang ved at besøge 192.168.1.1 i en browser (se trin 3) - tryk på 'Check' ved siden af ​​'Check for New Version.' Følg vejledningen på skærmen for at downloade og installere relevante opdateringer.

5.

Nulstil routeren som en sidste udvej. Dette gendanner enheden til sine oprindelige fabriksindstillinger og kan løse softwarerelaterede problemer som frikobling. nulstillingsknappen, som findes på bagsiden af ​​WGR614, i 10 sekunder eller indtil alle dens forlygter begynder at blinke. Genoptag brug, når lysene ophører med at flimre. Nulstilling kan tage flere minutter.

Tips og advarsler

  • Ring Netgears kundesupport linje gratis ved 888-638-4327, hvis du ikke selv kan løse dine WGR614s problemer.
  • Netgears WGR614-router giver hjemmebrugere en slank pladsbesparende bredbåndsrouter til trådløs browsing med hastigheder på op til 54 megabyte per sekund (Mbps). Netgear markedsfører det bedst for dem, der ønsker grundlæggende e-mail- og websurfning. den bedst designede router kan fungere. Fejlfinding af din Netgear WGR614 til at løse eventuelle tekniske problemer, der kan holde dig fra at nyde din bredbåndsinternetforbindelse.