Hvad er Toshiba ConfigFree?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Toshiba ConfigFree

Toshiba ConfigFree er en software, der tilbydes af Toshiba til sine forskellige mobile computerenheder og hjælper med både trådløse og trådløse netværksforbindelser. Det muliggør bedre tilslutning overalt, når som helst. Trådløse brugere kan ofte finde vanskeligheder med at organisere deres profiler og skifte mellem dem efter deres behov, men Toshiba ConfigFree giver brugerne en pålidelig trådløs forbindelse.

Bruger

Trådløs forbindelse er ikke let at håndtere. Det er svært at skifte mellem trådløse og kablede netværk, da brugere ofte konfronteres med konfigurationsproblemer og skal nulstille indstillingerne igen og igen. Toshiba ConfigFree kan bruges til at forenkle alle disse problemer. Med ConfigFree er mobil computing nemt at håndtere, og forbindelsen på farten bliver praktisk. ConfigFree organiserer netværkstilslutning og tillader skift mellem enheder til brugere af Toshiba-notebook.

Komponenter

Toshiba ConfigFree leveres med forskellige komponenter, alle med forskellige funktioner. Nogle af de vigtige komponenter er Netværksforbindelsesanalyse, Profilindstilling, Netværksenhedskontrol, Skift og Søg efter trådløse enheder.

Network Connection Analysis analyserer brugerens netværksforbindelse alene og registrerer mulige problemer, og finder også løsninger på problemerne og giver fejlfindingstip. Uden at ændre konfigurationen af ​​deres notesbøger, kan brugerne skifte mellem forskellige profiler ved hjælp af Profilindstilling og -skift.

Netværksenhedskontrol tillader brugeren at arbejde med trådløse og trådløse forbindelser let. Søg efter trådløse enheder søgninger og enlister til sine brugere alle nærliggende Wi-Fi-adgangspunkter.

Sprog

Toshiba ConfigFree tilbyder brugere en række sprog, hvilket gør det muligt for enhver person fra enhver del af verden at bruge det med lethed. Toshiba ConfigFree understøttes af engelsk, japansk, spansk, tysk, fransk, svensk, italiensk og portugisisk.

Modeller, der understøtter Toshiba ConfigFree

Se kun Læste notesbøger understøtter ConfigFree, herunder Toshiba-notesbøgerne, der følger med indbygget Wi-Fi eller Bluetooth. At være forbundet via trådløse netværk for at lette kommunikationen på farten er blevet topprioritet for mennesker overalt. Men at administrere en trådløs netværksforbindelse kan være et stort problem. Toshiba ConfigFree giver problemfri trådløs forbindelse til sine brugere. Det giver dem direkte og enkel kontrol over alle deres netværksforbindelser.