Sådan installeres et Ethernet-udtag til Philips RJ45 vægmontering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk ca. 8 tommer af kablet ud af netværksboksen i væggen. Strip 3 tommer af den ydre beklædning ud ved hjælp af trådstrimmerne.

2.

Separér de snoet trådpar. Untwist hver af paret ledninger og rette dem ud med dine fingre for at fjerne eventuelle kinks, bumps eller bøjninger i ledningerne.

3.

Læg den passende farvede ledning til mærket pin på RJ45 jack. Sæt tråden ned i den spaltede stikkontakt ved at lægge tråden over spalten, lænde stempelværktøjet på toppen af ​​tråden og presse tråden ned i stikkontakten, så langt den går. Da tråden stanses eller skubbes ned i stiften, skærer knivene fra spalten ud gennem isoleringen og kommer i kontakt med ledningerne og danner forbindelsen.

Hver stift vil blive mærket med en farvekode for at matche ledningen. Punch den faste orange tråd til den orange orangenterede stift.

4.

Sæt hver af de otte ledninger i deres korrekt mærket knap, indtil Cat5-kablet er helt tilsluttet til stikket. Brug et kabelstansværktøj, hvis Philips RJ45-jackpakken ikke indeholder en.

5.

Sæt enden af ​​RJ45-stikket i bunden af ​​ansigtspladen. Skub ledningerne i netkablet og læg hullerne på pladen op med hullerne i kassen. Indsæt en skrue i hvert hul og stram dem ned med skruetrækken.

6.

Tilslut en male RJ45-stik, fra en computerkilde til vægstikket og test for en Netværkssignal.

Tips og advarsler

  • Det kan være nyttigt at købe en kabellinjetester til at kontrollere forbindelserne og ledningerne på stikkene for at sikre, at de er korrekt forbundet. Testeren kan også hjælpe dig med at foretage fejlfinding af eventuelle krydsede ledninger afhængigt af modellen du køber.
  • Undgå kontakt med knivene på knivene, da de kan medføre personskade, hvis der ikke bruges pleje under håndtering af disse værktøjer. < / li> Computernetværk bruger en modulær stik specielt designet til Cat5 (kategori 5) kabel. Modulpluggen, som er lidt større end en standard telefonstik, plugger ind i en kvindelig modulær stik, der er koblet tilbage til netværket. Cat5-kablet har fire twisted-wire par til i alt otte ledninger, der skal tilsluttes korrekt i serie for at jack'en skal fungere. Indsætning af disse ledninger i den rigtige rækkefølge i stikket og montering af stikket i væggen vil få dit netværksprojekt indpakket. Philips RJ45-stik svarer til forskellige industristandard RJ45-stik i størrelse; Ledningerne kan dog afvige i afventning af din ansøgning.