Sådan installeres et netværk USB-hub til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer navet i nærheden af ​​routeren. Placer ethernet-kablet i uplink-porten på navet, og indsæt den anden ende i en computerport på routeren.

2.

Fjern computerens ethernetkabler fra routeren, og indsæt dem i navet. Du kan også tilføje andre computerforbindelser til navet for at centralisere netværkskabelforbindelserne.

3.

Placer navets netledning i stikkontakten. Hubens strøm starter, og du kan kontrollere computerforbindelserne ved at se portens lys. Et grønt lys angiver, at computeren er tilsluttet, og der findes en netværksinterface på navet. Se lyset på uplinkporten. Denne port har også en grøn lys, der bekræfter forbindelsen til navet.

Test den nye forbindelse ved at få adgang til internettet og netværksressourcerne på en af ​​de tilsluttede maskiner. Ændringerne skal være usynlige for brugeren , og netværkstilslutningen genoptages.

Routere giver firewall og 'intelligente' netværksfunktioner. Routere bruges til at give brugere fra det interne netværk adgang til internettet. Samtidig blokerer routeren indgående, uautoriseret trafik fra at komme ind i det interne netværk. Hubs har ikke de samme muligheder som routere, men de bruges til at udvide netværket. Du kan forbinde flere maskiner til en hub, og tilslut den derefter til din router ved hjælp af et ethernet-kabel.