Sådan konverteres pc til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at du har en højhastigheds internetforbindelse. Dette sker enten via kabel, digital abonnentlinje eller satellit. Du kan ikke konvertere din pc til trådløs teknologi, hvis du har dial-up. For nogen af ​​de hurtige tjenester har du et modem, der er forbundet med kabler til både dit indkommende signal fra din internetudbyder og din computer. < /p>

2.

Gør det muligt at installere et PCI-kort (Peripheral Component Interconnect) eller en USB-adapter på din pc. USB-adapteren installeres hurtigt og nemt og tager kun nogle få sekunder til PCI-kortet kræver mere indsats, men har et stærkere signal end USB-adapteren. Hvis du har valgt at installere PCI-kortet, skal du fortsætte til trin 3. Hvis du har besluttet at gå med USB-adapteren, skal du springe over trin 3 og fortsætte til trin 4 i disse instruktioner.

3.

Installer PCI-kortet ved hjælp af disse trin. Tag stikket ud af stikkontakten. Tag det ud af kommunikationskablet. Fjern skruerne, der holder computerens side ind placere. På bundkortet skal du finde en hvid plastikplads, hvis størrelse passer til dit PCI-kort. Fjern den tilsvarende dækplade fra åbningen på bagsiden af ​​pc'en. Skub dit kort ind i stikket. Tilpas PCI-kantstikket med den åbne spalte på bundkortet. Kortet skal snappe på plads med et let tryk tvinge det ikke. Den brede ende af PCI-kortet vil fylde det sted, hvor du fjernede afdækningen. Skru med skruen fjernet tidligere. Tilslut computeren og tænd den.

4. < / p>

Installer USB-adapteren ved at sætte den i en åben USB-port.

5.

Tilslut den trådløse router til modemet med et kommunikationskabel. >

6.

Installer routersoftwaren på din pc, og installer PCI-driverne på pc'en. USB-adapteren skal ikke kræve nogen softwareinstallation, men du skal muligvis fysisk forbinde pc'en og routeren første gang routeren er brugt.Hvis pc'en ikke er tæt på den bærbare computer, kan du bruge en bærbar computer til at initialisere routeren til sin første brug. Når din router er aktiveret, kan du afbryde kommunikationskablet. PC'en vil nu Tilslut til internettet uden kommunikationskabler.

Tips og advarsler

  • Der findes mange computerkonfigurationer, typer af PCI-kort og mærker af trådløse routere. Vejledningen givet her er de mest almindelige scenarier, som du måske støder på. Kontroller altid fabrikantens instruktioner for at sikre, at du installerer både hardware og software korrekt. I nogle tilfælde kan du blive instrueret til at installere softwaren før hardwaren, eller for at tænde hardwareen i en bestemt rækkefølge eller følge en anden installation variation. Følg anvisningerne, der fulgte med din enhed.
  • Tag altid stikket ud af stikkontakten, før du fjerner dækslet for at undgå risiko for elektrisk stød. Når du installerer nye komponenter, skal du aldrig tvinge dem på plads som tvingende de vil bryde dem. Håndter dit PCI-kort omhyggeligt for at undgå hudolie på kontakterne og nedværdigende ydeevne.
  • Hvis du hader at have din personlige stationære computer bundet til modemet via et kommunikationskabel, kan det bare være tid at flytte din pc til en verden af ​​trådløse. En pc sidder normalt på et sted, og når det er tilsluttet modemet, kan kablet dirigeres og derefter stå alene. Men der er tidspunkter, når du har et kommunikationskabel mellem din pc, og modemmet er ikke praktisk. Dette gælder især i husholdninger med mere end en computer, der forbinder til internettet, og i tilfælde hvor du vil flytte pc'en til et sted, der er væk fra modemmet.