Sådan opretter du forbindelse til internettet ved hjælp af DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit DSL-modem til en stikkontakt. Placer det på et sted på computerens arbejdsområde, hvor det vil være ude af vejen, men stadig tilgængeligt for den næste del af denne proces.

2.

Slut et telefonkabel til telefonstikket på bagsiden af ​​DSL-modemet.

3.

Slut den modsatte ende af telefonkablet til en telefonstik i dit hjem. Denne forbindelse gør det muligt for DSL-modemet at bruge din hjemme telefonlinje til at kontakte internettet.

4.

Slut et Ethernet-kabel til stikket på bagsiden af ​​DSL-modemet, der er mærket 'Ethernet' eller 'Networking' (dette vil variere afhængigt af din eksakte model af DSL-modem).

5.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til den passende mærket (igen, enten 'Ethernet' eller 'Networking') jack på din computer. Denne forbindelse gør det muligt for din computer at kommunikere med DSL-modemet, som igen bruger din hjemmetelefon service til at kommunikere med internettet. Når denne forbindelse er lavet, er din tjeneste installeret korrekt. Du kan nu etablere den faktiske forbindelse ved hjælp af de metoder, der er beskrevet af din DSL Internet-udbyder (disse metoder vil variere afhængigt af den faktiske internetudbyder du bruger).

'DSL' er en type højhastighedstjeneste, der bruger en standard telefonlinje til at kommunikere med World Wide Web. Selvom det ikke er lige så hurtigt som en kabel eller T1 internetforbindelse, er en DSL-linje dramatisk hurtigere end en standard opkaldsforbindelse. Hvis du vil oprette forbindelse til internettet ved hjælp af DSL, skal du sørge for, at DSL-modemet er korrekt forbundet til din bærbare computer eller stationære computer.