Sådan oprettes et kodeord til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din router s konfigurationswebside ved at indtaste en af ​​følgende IP-adresser i proceslinjen øverst i din webbrowser: http://192.168.1.1, http: //192.168.0.1 eller http://192.168.2.1. En af disse adresser vil fungere for din specifikke router, så fortsæt med at prøve, indtil en af ​​dem kommer op.

2.

Indtast brugerens standard brugernavn og adgangskode i de tilsvarende vinduer i din router. Alle routere har et af følgende som standard brugernavn: 'admin', 'root' eller 'leave blank.' De har også alle et af følgende adgangskoder som deres standardadgangskode: 'admin' eller 'leave blank.' Prøv, indtil du har den rigtige kombination.

3.

Klik på fanen 'Administration', der kommer op, efter du har indtastet det rigtige brugernavn og adgangskode. Indtast en kombination af bogstaver og tal i vinduet 'Ny adgangskode' for at fungere som din nye adgangskode. Vælg en adgangskode, der vil være let for dig at huske, men vil heller ikke være indlysende for mulige ubudne. Klik på 'Gem ændringer' nederst på siden.

Tips og advarsler

  • Bemærk: Hvis du har din routerens instruktionsbog, kombinationen af ​​standard brugernavn og adgangskoder vil blive angivet i bogen. Dette sparer tid for at prøve forskellige kombinationer.
  • Oprettelse af en adgangskode til dit trådløse netværk er en simpel opgave, der ikke tager længere tid end et par minutter at fuldføre. Et trådløst netværk gør det muligt for dig at få adgang til internettet fra din computer eller bærbar computer, uden at Ethernet-kablerne begrænser det. Det er ekstremt vigtigt at placere et kodeord på din trådløse konto for at sikre, at udenforstående ikke kan få adgang til det og potentielt true dine oplysninger.