Sådan tilsluttes en Belkin Wireless G Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et ethernet-kabel fra bagsiden af ​​DSL / Cable-modemet til internetporten bag på Wireless G router. Internetporten er gul.

Tilslut et ethernet-kabel fra en af ​​de grå porte bag på routeren til Ethernet-porten på computeren.

3.

Tænd for modemet, og derefter på Belkin Wireless G-router. Vent nogle øjeblikke for at lade enhederne starte op og tænd computeren.

4.

Indsæt installationsdisken i computerens diskdrev. Installationsassistenten kører automatisk.

5.

Vælg 'Kør installationsassistent nu', og klik derefter på 'Gå'.

6.

Vælg boksen mærket 'Jeg har gennemført alle trin i hurtig installationsvejledning', og klik derefter på 'Næste'. Routeren vil køre en selvinstallation. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste det ønskede netværksnavn og derefter følge vejledningen for at fuldføre installationen.

Tips og advarsler

  • Setup Assistant beder ikke om en netværkssikkerhedsadgangskode, men det anbefales at indstille en. For at indstille netværkssikkerhedsadgangskoden skal du åbne en webbrowser og derefter skrive 'http://192.168.2.1' i adresselinjen. Hvis routeren beder om en adgangskode, og dette er første gang, logger ind på routeren, skal du forlade adgangskoden tom og klikke på 'send'. Klik på 'Sikkerhed' i menuen til venstre for at indtaste et netværkskodeord.
  • Belkin Wireless G router giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse trådløst til internettet. Routeren leverer ikke internetforbindelsen selv, men forbinder til en internetkilde (f.eks. Et DSL- eller kabelmodem) og splitter derefter forbindelsen mellem brugerne. Tilslutning af den trådløse router kræver den fysiske forbindelse, men også konfigurationen af ​​routeren, så den kan fungere korrekt.