Hvordan får jeg mobil internet til min laptop?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på ikonet 'Mine netværkssteder' på dit skrivebord. Dobbeltklik på ikonet 'Opret ny forbindelse'.

2.

Vent til 'Network Connection Wizard' for at starte, og klik på 'Næste' knappen for at vælge Alternativet 'Opkald til internettet'. Klik på knappen 'Næste' for at fortsætte.

3.

Vælg 'Jeg vil opsætte min internetforbindelse manuelt' og klik på 'Næste' for at fortsætte .

Vælg den 'Jeg forbinder via en telefonlinje og et modem' og klik på 'Næste' knappen for at fortsætte.

5 .

Kontroller boksen, der siger 'Don t detektere mit modem; Jeg vil vælge det fra en liste 'og klikke på' Næste 'knappen.

6.

Vent på listen over mobiltelefonmærker og modeller, der skal udfyldes, og vælg din nøjagtige celle telefon fra listen. Klik på knappen 'Næste' for at fortsætte.

7.

Højreklik på Bluetooth-ikonet nederst til højre på skærmen, og vælg 'Advanced Configuration 'i rullemenuen. Vælg' Bluetooth Serial Port 'og klik på' Ok 'knappen.

8.

Gå tilbage til' Network Connection Wizard ' COM4. 'Klik på' Næste 'knappen for at fortsætte.

9.

Klik på' Ja 'for at fortsætte, og klik på' Afslut 'for at fortsætte.

< p> 10.

Fjern markeringen i feltet, der siger 'Brug områdekode og opkaldsregler' og klik på knappen 'Næste'.

11.

Indtast dit internetudbyder (internetudbyder) brugernavn og adgangskode, og klik på knappen 'Næste'. Hvis du ikke kender disse oplysninger, skal du muligvis kontakte din internetudbyder for at få dine loginoplysninger.

12 .

Skriv navnet på din forbindelse i teksten b okse. Det er en god idé at navngive forbindelsen efter din mobiltelefon og / eller model.

13.

Klik på 'Ja' for at oprette en internetpostkonto eller klik på ' Nej 'for at springe over installationsprocessen. Klik på 'Næste' for at fortsætte.

14.

Klik på 'Afslut' for at afslutte 'Network Connection Wizard.'

Wi-Fi er tilgængelig på mange områder, men det er desværre ikke overalt. Med mobilt internet kan du tilslutte din bærbare computer til internettet, hvor som helst din mobiltelefon har service. Du skal muligvis tjekke med din mobiludbyder for at se, om du skal købe en mobil internetplan. Mange mobile internetudbydere tilbyder billige eller gratis mobile internetplaner. I begge tilfælde er det nemt at oprette og let adgang.