Sådan Reset Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Metode One

1.

Tryk og hold nulstillingsknappen bag på din Netgear-router med en nål eller et klip i ca. 10 sekunder, indtil frontpanelets lys begynder at blinke.

2.

Slip reset-knappen. Routeren genstarter automatisk.

3.

Åbn din internetbrowser på en computer, der er tilsluttet routeren. Skriv '192.168.0.1' i adresselinjen og tryk 'Enter'. Log ind på din nulstillerrouter med 'admin' som brugernavn og med standardadgangskoden til enten 'adgangskode' eller '1234'.

Metode to

1.

Træk routerens strømforsyning fra routerens bagside. Tryk og hold routerens nulstillingsknap nede med en nål eller et klip.

2.

Genstart routerens strømforsyning, mens du holder nulstillingsknappen nede. Hold nulstillingsknappen nede i 20 sekunder, efter du har tilsluttet strømforsyningen igen.

3.

Slip reset-knappen og lad routeren genstarte. Åbn din internetbrowser og skriv '192.168.0.1' i browserens adresselinje. Tryk på 'Enter'.

4.

Log på med routers standard brugernavn og kodeord. I de fleste tilfælde er brugernavnet 'admin', og adgangskoden er enten 'kodeord' eller '1234'.

Når du opretter din Netgear-router på dit netværk, konfigurerer du indstillinger, adgangskoder og brugernavne til routeren. Hvis du glemmer dit brugernavn og adgangskode eller begynder at opleve forbindelsesproblemer med din router, skal du muligvis nulstille din router til fabriksindstillingen. Nulstillingsproceduren fjerner alle brugerkonfigurerede indstillinger og returnerer routeren til de oprindelige fabriksindstillinger. Af denne grund skal du kun nulstille routeren, hvis du støder på problemer, der ikke kan løses med andre metoder.