Hvordan installerer jeg trådløse netværkskort drivere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt cd'en, der fulgte med det trådløse kort, til din computer. Dette åbner instruktioner på skærmen, som du kan følge, som installerer driverne på din pc.

2.

Find og download driverne fra kortproducentens hjemmeside, hvis du ikke 'Har installerings-cd'en. De fleste producenters hjemmesider har en supportside, du kan besøge, hvor du kan indtaste dit enheds korts navn og modelnummer og downloade drivere fra hjemmesiden. Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere driverne.

3.

Indsæt kortet i pc'en uden at installere noget som et alternativ. Det kan være sandsynligt, at pc'ens generiske drivere kan gøre det arbejde, der forbinder kortet til pc'en for dig.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med installationen, kontakt din korts tekniske support.
  • Trådløst netværk på en bærbar pc eller pc kræver brug af adaptere. En af de adaptere, du kan bruge, er trådløse kort, der nemt kan indsættes i din pc. Du kan dog ikke placere kortet i din computer og få det til at fungere. For at kunne bruge kortet skal du have software, der kaldes drivere, som gør det muligt for pc'en at tale med din enhed og bruge den.