Sådan installeres en router til brug med optimal online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computeren helt. For Windows-brugere skal du klikke på 'Start' og vælge 'Sluk computer.' For Mac-brugere skal du klikke på Apple øverst til venstre og vælge 'Luk ned'. Sørg for, at din computer er helt slukket og ikke bare i standby-tilstand.

2.

Tag stikket ud af dit Optimum Online-kabelmodem fra stikkontakten. Strømmen skal være helt afbrudt; simpelthen ved hjælp af en 'On / Off' -knap garanterer ikke de samme resultater.

3.

Tag stikket ud af Ethernet-kablet, der ligner en stor telefonledning fra bagsiden af ​​din computer. Den anden ende forbliver tilsluttet til dit kabelmodem.

4.

Tilslut strømforsyningen til routeren. De fleste routere har adaptere med den lille forbindelse, der går ind i routerens bagside, og den modsatte ende sættes i stikkontakten. Når du tilslutter elektriske enheder, er det bedst at bruge en overspændingsbeskytter.

5.

Indsæt enden af ​​Ethernet-ledningen, der netop blev taget af stikkontakten fra din computer (og stadig fastgjort til modem) i porten på bagsiden af ​​routeren mærket 'Internet' eller 'WAN.' Dette er adskilt fra de andre tre eller fire forbindelser til Ethernet-kabler, der har etiketter efter nummer eller 'LAN'.

6.

Slut en anden Ethernet-kabel (normalt med router) ind i routerens bagside i en af ​​de tre eller fire Ethernet-porte grupperet sammen. Det er ligegyldigt hvilket nummer der bruges. Sørg for at klikke på det helt på plads.

7.

Tilslut den modsatte ende af ledningen, du netop har tilsluttet routeren (i den nummererede port) til Ethernet-porten på din computer.

8.

Tænd for enhederne i denne rækkefølge og vent mindst 30 sekunder mellem hver: modem, router og computer. Venter giver enheden tid til at tænde og etablere en forbindelse fuldt og for at lysene skal stabilisere.

Tips og advarsler

  • Komplet opsætningen af ​​den trådløse enhed efter Din første kabelforbindelse er etableret. Kontakt din router ejerens vejledning for yderligere assistance.
  • Optimum Online giver ikke teknisk support til din router. Du skal kontakte din routerens producent.
  • Mange husstande har i dag mere end ét stykke udstyr, der bruger en internetforbindelse. Tv-apparater, spil systemer, bærbare computere og stationære computere kan alle drage fordel af højhastigheds-internet. Cablevision 's Optimum Online giver en internetforbindelse via din kabelledning direkte til et modem. Desværre kan et kabelmodem kun servicere ét stykke udstyr ad gangen. Din router vil tage dit højhastigheds internet og dele det lige med flere enheder . Det er ikke så vanskeligt at konfigurere en router.