Sådan tilslutter Verizon Broadband til en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut telefonledningen fra telefonstikket til bagsiden af ​​DSL-modemet.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​DSL-modemet til routerens internetport. Internetporten skal være tydeligt mærket, men hvert mærke er anderledes. Hvis porten ikke er mærket, skal du se brugervejledningen til den specifikke placering.

3.

Slut et Ethernet-kabel fra en åben port på bagsiden af ​​routeren til . computeren Routere normalt have mindst fire porte

4

Tænd enhederne i følgende rækkefølge:... DSL-modem, så router, så computeren Verizon Bredbånd DSL bør Nu skal du arbejde med routeren.

For trådløse routere skal du indsætte routerinstallations-cd'en i computeren. Opsætningsguiden skal køre automatisk.

6.

Følg vejledningen for at konfigurere den trådløse router. Når du er færdig, skal Verizon-bredbåndet og den trådløse router være tilsluttet og arbejde.

Verizon tilbyder bredbåndsinternet i to versioner: DSL og FIOS. DSL (Digital Subscriber Line) fører data over telefonlinjer, der konverteres ved hjælp af et DSL modem. FiOS er Verizon 's mærkevarer fiberoptisk dataledning. Med FiOS, Verizon giver et modem, der er integreret med en trådløs router, således bliver en separat router ikke nødvendig i de fleste tilfælde (nogle netværkskort er ikke kompatible med Verizon FIOS trådløse routere) For DSL giver Verizon mulighed for et integreret modem med trådløs router, men det er ikke standard, så det kan være nødvendigt at tilslutte en separat router.