Sådan videresendes porte på Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og indtast IP-adressen til din router i navigationstekstboksen. Standard IP-adressen til et Netgear er '192.168.0.1'. Indtast dit brugernavn og adgangskode. Standard brugernavn er 'admin' og standardadgangskoden er 'password'.

2.

Klik på 'Port forwarding' i afsnittet 'Advanced' på venstre side af vinduet. Dette viser alle IP-adresser, der i øjeblikket videresendes.

3.

Vælg type tjeneste i den første kombinationsboks, der er mærket 'Service'. Indtast IP-adressen til serveren. Denne IP-adresse er den server eller vært, der behandler applikationstrafikken.

4.

Klik på knappen 'Tilføj server' for at tilføje portkonfigurationskonfigurationen. Klik på knappen 'Gem' for at gemme indstillingerne for din router. IP'en er nu videresendt på din Netgear-router.

Port videresendelse sender indgående trafik fra routeren til destinationscomputeren. Routeren blokerer indgående trafik som standard, hvilket er en sikkerhedsfunktion for interne netværk. Du videresender indgående trafik til applikationer som VPN, Remote Desktop og web og game hosting. Netgear routere er almindelige enheder, som bruges på internt hjem og kontoretværk. Ved hjælp af routerens konsol kan du sende en hvilken som helst applikation til porten.