Sådan sammenligner du trådløse USB-adaptere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på den angivne 'hastighed' for enhver trådløs USB-adapter, som du tænker på at købe. Hastigheden refererer til, hvor hurtigt en trådløs USB-adapter kan overføre filer mellem din computer og det trådløse netværk, den er tilsluttet. Jo hurtigere hastigheden desto bedre er den trådløse USB-adapter. Enhver enhed med en hastighed på mindre end 30 megabyte pr. sekund vil resultere i langsomme filoverførsler og langsom internetadgang (hvis du bruger enheden til at oprette forbindelse til et trådløst internetnetværk).

2.

Kontroller specifikationerne for området for den trådløse USB-adapter, du tænker på at købe. Denne rækkevidde refererer til, hvor langt væk du fysisk kan være fra kilden til et trådløst netværk og stadig forbinder til netværket. Hvis du planlægger at tage computeren rundt i huset med dig eller ud i offentligheden, vil du gerne købe en trådløs USB-adapter med en rækkevidde på mindst 100 til 120 fod, hvis ikke mere.

3.

Kend 'Interface' til en trådløs USB-adapter. Dette henviser til, hvilken type USB-indgang der skal bruges på din computer for at den trådløse USB-adapter skal fungere. Hvis 'Interface' notering siger 'USB 2.0,' du skal bruge mindst en USB 2.0-indgang på din computer for at den trådløse adapter fungerer korrekt.

4.

Se på USB-adapterens 'broadcasting standard'. Udsendelsesstandarden for de fleste trådløse lokalnetværk og internetnetværk er 802.11g / b. Udsenderstandarden på enhver trådløs USB-adapter, som du overvejer at købe, skal også være opført som 802.11g / b, hvis du planlægger at bruge det på offentlige steder som kaffebarer eller biblioteker.

En trådløs USB-adapter er en enhed, som forbinder ydersiden af ​​din computer og giver din maskine adgang til trådløse computernetværk. Hvis du ikke har det godt at installere en trådløs adapter på indersiden af ​​din computer, men stadig vil have adgang til trådløse netværk, er en USB-adapter den rigtige vej. Som med enhver computerkomponent skal du dog sammenligne funktioner på de trådløse USB-adaptere, du ser på for at sikre, at du får noget, der faktisk er værd både til din tid og dine penge.