Sådan tilføjes en WWAN til din bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tjek med din mobiludbyder for at se, om det tilbyder alle USB-mobilt bredbåndsmodemer. Hvis du ikke har en mobiludbyder, kan du finde disse USB-modemer på både Sprint og Verizon Wireless.

2.

Bestil et USB-mobilt bredbåndsmodem fra en mobiludbyder . For de bedste resultater skal du vælge en udbyder med et stort 3G-netværk. Dette giver dig den bedste højhastighedstjeneste til din bærbare computer. Du skal også vælge en dataplan for dit modem.

3.

Indsæt dit USB-mobilt bredbåndsmodem i en af ​​USB-portene på din bærbare computer. Normalt behøver du ikke installere software. Første gang du indsætter USB-mobilt bredbåndsmodem, får du en installationsskærm, hvor du skal indtaste det telefonnummer, der er forbundet med modemet.

Tips og advarsler

  • Uanset hvor du har mobiltelefoner, kan du få WWAN-internetadgang via dit USB-mobilt bredbåndsmodem.
  • WWAN, som står for Wireless Wide Area Network, er et trådløst internetnetværk, der bruger mobiltelefonteknologi til at give dig internetadgang. Nogle netbooks og bærbare computere sælges med indbyggede WWAN-funktioner. Hvis din bærbare computer ikke har WWAN-kapacitet, kan du tilføje den med et USB-mobilt bredbåndsmodem fra en af ​​de største mobiltelefonbærere.