Sådan tilslutter du en højhastigheds internetforbindelse til en anden computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på menuen Start og vælg 'Kontrolpanel.'

2.

Vælg 'Netværk og internetforbindelser' Klik derefter på 'Netværksforbindelser'. Højreklik på den forbindelse, du bruger til at oprette forbindelse til internettet (f.eks. Vælg din trådløse adapter, hvis du opretter forbindelse trådløst eller opkald, hvis du bruger et modem) og vælg 'Egenskaber'.

3.

Klik på fanen 'Avanceret'. Find overskriften, der læser 'Internet Connection Sharing' og markér feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.' Klik på OK for at aktivere deling fra værtscomputeren.

4 .

Slut den ene ende af et ethernet-kabel til værtscomputeren og sæt den anden ende i den computer, du vil tilslutte til den højhastighedsforbindelse, du deler.

5.

Klik på menuen Start og få adgang til 'Kontrolpanel' på den anden computer.

6.

Vælg 'Netværk og internetforbindelser' , og klik derefter på 'Internet Options.'

7.

Vælg fanen 'Connections' fra pop op-vinduet og klik på knappen 'Setup' for at starte guiden Ny forbindelse Vælg 'Opret forbindelse til internettet', og klik på Næste, og vælg derefter 'Konfigurer min forbindelse manuelt' og klik på Næste. Vælg endelig 'Opret forbindelse ved hjælp af en bredbåndsforbindelse.'

det er altid på 'og klik på Næste.

9.

Klik på Udfør for at fuldføre confi guration af internetforbindelsesmulighederne, og du kan begynde at bruge din højhastigheds internetforbindelse på den anden computer.

Tips og advarsler

  • Opsæt to computere på denne måde, hvis du faktureres for den tid, du bruger på internettet. Da forbindelsen er delt, vil to personer kunne bruge forbindelsen, mens de kun betaler for en enkelt tidsinterval. Imidlertid tillader nogle servicevilkår ikke dette. Sørg for, at en sådan opsætning er tilladt i henhold til din brugeraftale, før du forsøger at dele forbindelsen.
  • Du er ansvarlig for al internetforbrug fra den anden computer. Hvis du f.eks. Bliver faktureret pr. Kilobyte downloadet, modtager du en afgift for alle oplysninger, der downloades via din computer og bruger den anden computer.
  • En højhastigheds internetforbindelse, du får fra enhver kilde (kablet eller trådløs), kan deles med en anden computer. Dette er nyttigt, hvis du ikke har en router til at opdele din hjemmeforbindelse, kun et adgangspunkt (f.eks. På et hotel eller en lufthavn) eller en anden computer ikke har et trådløst kort til at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Deling af forbindelsen kræver kun, at computere fysisk er forbundet med et ethernet-kabel, og at begge computere konfigureres korrekt.