Fordelene ved DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  I konkurrencen om højhastigheds-internetadgang er der to hovedkonkurrenter: Digital Subscriber Line (DSL) og kabel. Kabel Internet kanaliseres via det samme kabel, der styrer dit fjernsyn, mens DSL tragtes gennem telefonlinjen. Selvom DSL bruger din telefonlinje, gør det det på en måde, der ikke afbryder telefonopkald: I modsætning til 56K opkaldsmodemer kan du samtidig have en samtale og internetadgang.

Hastighed

Sammenlignet med ældre former for telefonbaseret internetadgang som 56K modemer, er DSL bemærkelsesværdigt hurtigt. Mens 56K-modemer downloadede 56 kilobytes information hvert sekund, kan DSL downloade mellem 128 kilobytes og 7 megabytes per sekund. Dette gør streaming video og lyd til en levedygtig mulighed.

Pris

Sammenlignet med kabelinternet er DSL i gennemsnit betydeligt billigere. Fra og med begyndelsen af ​​2010, mens kabel koster mellem $40 til $55 om måneden, går DSL for $20 til $40. Det er sagt, du har brug for en telefon line for DSL til arbejde. Hvis din husstand ikke har en fastnet, men i stedet bruger mobiltelefoner udelukkende, kan DSL være dyrere, når det kombineres med omkostningerne ved at få telefontjeneste.

Sikkerhed

Kabelinternetnetværk er iboende deles med andre brugere i området, hvilket betyder at i nærheden husstande, der abonnerer på din kabeludbyder, er en del af det samme netværk som dig. Dette sætter din computer i fare, da det er nemmere - men ikke for meget - at hackeren får adgang til din computer via det samme netværk end udefra. I modsætning hertil er DSL diskret til hver kunde. 'er ikke en del af et netværk uden for din husstand, hvilket reducerer mulighederne for hacking.