Hvordan forbinder jeg mit Verizon Wireless Modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af vekselstrømsadapteren, der fulgte med dit Verizon-trådløse modem, til adapterens indgang på selve enheden. Tilslut den anden ende til nærmeste stikkontakt. Dit Verizon trådløse modem har ikke sin egen strømforsyning indbygget i enheden, så det skal bruge den strøm, der genereres af dit kontor eller hjem til at fungere. Dette vil medføre, at en række indikatorlamper vises på forsiden af ​​det trådløse modem.

2.

Slut et Ethernet-kabel til 'OUT' Ethernet-stikket på bagsiden af Verizon trådløst modem. Det betyder ikke noget, hvilken ende af Ethernet-kablet du bruger til dette trin.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-stikket på din computers netværk kort. På de fleste modeller af bærbare og stationære computere er denne jack placeret på maskinens bagside. Dit Verizon trådløse modem er nu korrekt tilsluttet din computer.

4.

p> Skru et koaksialkabel ind i koaksialstikket bag på dit Verizon trådløse modem. Dette vil give internet-signaler til modemet, som derefter sendes videre til dit trådløse netværk. Ligesom med Ethernet-kablet, gør det ikke Hvad betyder den ende af koaksialkablet, du bruger til dette trin.

5.

Skru den anden ende af koaksialkablet i internetstikket i væggen på dit kontor eller hjemme. Denne jack er blevet installeret med internet service blev oprindeligt konfigureret. Dit Verizon trådløse modem er nu korrekt forbundet til både din computer og din væg og er klar til brug.

Et trådløst computermodem har alle mulighederne for et standard bredbåndsmodem, og en trådløs netværksrouter rulles ind i en enkelt enhed. Dette gør installationsprocessen nem, da du typisk skal forbinde disse to separate enheder med hinanden med Ethernet-kabler. Hvis du har et Verizon Internet-trådløst modem i dit hjem og har brug for at få det tilsluttet computeren, skal du virkelig behøver kun at tilslutte det til en meget specifik indgang på din computers tilfælde.