Sådan deler du store filer via internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

** Få den gratis filserver software **

1. Gå til http://www.rejetto.com/hfs.?f=intro.

2. Når du kommer til webstedet, skal du finde fanen 'Download' øverst på siden og klikke på den.

3. Klik nu på 'Download'

4. Når filen er færdig med at downloade, kan du finde den i hvilken mappe dine internetdownloads sendes til.

2.

** Kør programmet **

1. Find downloaden og dobbeltklik på den.

2. Øverst i toppen ser du 'Menu', 'Port: 80' og 'Du er i Easy Mode', det er nemmere at uploade enkeltfiler i nem tilstand. Du kan også uploade hele mapper. Som hele cd'en ' s, spilleliste mv.

3.

** Overførsel af filer til HTTP-serveren **

1. Klik på 'Menu'.

2. Rul til den anden række og klik på 'Tilføj filer'

3. Vælg filer på din computer, som du vil dele. Dette er meget bedre for store filer, der ikke kan sendes via e-mail. Det er dit eget personlige fildeling netværk.

4.

** Adgang til dit Fildeling netværk **
1. Øverst i HTTP-servervinduet ser du 'Åbn i Browser'. Din webadresse til HTTP-filserveren er http://111.11.1.11/ (dine numre vil være forskellige). Det er adressen, som du kan give til folk, så de kan downloade filer fra dit nye fildeling netværk.

2. Din HTTP-filserver er kun tilgængelig, når den er tændt. Hvis du åbner fanen 'Menu' og går til bunden til 'Sluk', vil dette gøre din filserver utilgængelig til eventuelle download af filer.
< br /> 3. Sørg for at 'Gem filsystem' under fanen 'Menu', når du er færdig, så du ikke behøver at lægge filerne igen og igen. Det gemmer alle dine filer til en mappe, der vil blive gemt på din computer. Så når du vil køre din HTTP-server, kan du gå til 'Menu' og ned til 'Indlæse filsystem' og vælge den mappe, du har gemt og åbne den mappe. Dette vil så vise alle de filer, du har gemt i det.

Tips og advarsler

  • Dette er fantastisk, fordi du nu kan dele store filer, som du ikke kan sende via e-mail
  • Hvis du har lyst til at sende store filer via internettet, har jeg fundet en fantastisk gratis måde at gøre dette på. Dette kræver ikke noget FTP-program og er meget nemt at komme i gang inden for ca. 5 minutter. Med dette program kan du dele billeder, videoer, musik, software næsten enhver fil på din computer. Det gør stort set din computer i din egen personlige opsætning uden at vide nogen programmeringskendskab overhovedet. Dette gøres af en HTTP File Server.