Sådan fjerner du en computer på en computer ved hjælp af Team Viewer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

** Downloadning af Team Viewer Remote Access Software **

1. Gå til www.teamviewer.com, der vil også være et link nedenfor.

2. Klik på knappen til venstre, der siger 'Start fuld version - Det er gratis'

3. Gem Team Viewer-softwaren til dit skrivebord.

4. Har person, du hjælper gør det samme. De har brug for softwaren på deres computer.

2.

** Running Team Viewer **

1. Når du begge har downloadet Team Viewer-softwaren, skal du klikke på skrivebordets ikon og åbne softwaren.

2. Du får se to felter, den ene er 'Vent til session' og den anden er 'Opret session'.

3. Hvis du er den, der gør fjernadgangsstøtten, er de bliver nødt til at give dig ID og kodeord. Dette bruges til at oprette forbindelse mellem de 2 computere. Du vil sætte deres ID i u0026 quot; Opret session u0026 quot; boks. Vælg knappen 'Fjernsupport' for nem fjernadgang eller klik på 'File Transfer' -knappen for at overføre filer mellem de to computere.

4. Klik på u0026 quot; Opret forbindelse til partner u0026 quot ;. Dette vil etablere en forbindelse. Når de to computere er tilsluttet, vil den, der foretager fjernadgangsstøtten, se, at den anden computers skrivebord kommer på skærmen. Når musen svæver over skærmen, flytter du faktisk musen på skrivebordet. Du kan derefter få adgangsfiler og gøre nogle fjernadgang til fejlfinding af problemer på deres computer ved hjælp af Team Viewer.

3.

** Fjernadgang til din egen computer **

Hvis du nogensinde har brug for at få filer fra din kontormaskine efter timer, en anden computer i huset eller en hvilken som helst computer overalt i verden, kan du konfigurere Team Viewer til fjernadgang til computeren.
1. Du skal downloade en kopi af Team Viewer på den computer, du vil have adgang til eksternt.

2. Når dette er gjort, skal du åbne Team Viewer-softwaren, så at '' Vent til session 'og' Opret session 'vises.

3. Under' Vent til session 'vil du se et link, der siger' Konfigurer permanent adgang til denne computer ' .
4. Det giver dig mulighed for at oprette et permanent ID og adgangskode til denne computer. Hold dem praktisk i en fil på skrivebordet, så du ikke vil glemme dem.

5. Lad Team Viewer køre på denne fjerncomputer. Du kan minimere det til værktøjslinjen. Denne måde, når du skal bruge fjernadgang til denne computer, vil softwaren køre.

6. Åbn din Team Viewer-software på din computer, indsæt det permanente id og klik på knappen for den opgave, du vil udføre. Klik derefter på u0026 quot ; Opret forbindelse til partner 'og angiv det kodeord, du har angivet til dette id, og du vil derefter blive eksternt forbundet til din computer.

Hvis du nogensinde har haft nogen beder dig om computerhjælp via telefonen, har det sikkert været ret svært at forklare dem, hvad de skal gøre. De ved nok ikke meget om, at computere er årsagen til at de har kaldt dig i første omgang, så der er nok en god chance for, at de ikke forstår helt, når du forsøger at gå igennem nogle fejlfinding trin. Også ved at arbejde med en uerfarvet computerbruger tager det nok dem dobbelt så lang tid at gøre noget, der kun kan tage dig et par minutter at gøre. Der er en gratis computer software, som du kan bruge til at tappe ind på en computers computer. Denne gratis software kaldes Team Viewer. Team Viewer giver dig mulighed for fjernadgang til computers computer. Du kan faktisk overtage deres computer med Team Viewer. Når du er logget ind, vil du se der hele skrivebordet, få adgang til alle filer. Upload filer til deres computer, som de måske har brug for eller download filer fra deres computer til din. Jeg vil forklare nedenfor, hvordan man får Team Viewer til at bruge til fjernadgang til computers computer.