Sådan sammenligner du internetudbyderhastigheder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en webservice som The List (se Referencer) for at finde alle internetudbydere, der opererer i dit område. Du kan søge efter dit områdekode, din nøjagtige adresse, din landekode eller alle i hele USA. Når du har angivet et nøjagtigt sted for at indsnævre søgeresultaterne, får du en detaljeret liste over alle internetudbydere i dit område. Denne liste omfatter også annoncerede månedlige servicepriser samt annoncerede forbindelseshastigheder.

2.

Lav en liste over internetudbyderne.

3.

Gå til en online hastighed test websted som Speedtest.net (se Referencer). Denne hjemmeside er dedikeret til at spore de reelle hastigheder af computere på bestemte internetudbydere. Resultaterne fra disse hastighedsprøver kan give dig en præcis indikation af, hvad reelle hastigheder du får fra tjenesteudbydere. Klik på 'Worldwide Results.' Dette vil give dig en liste over internetudbydere, som du kan bruge til at se de reelle hastigheder, folk bruger Du kan sammenligne dette nummer med den annoncerede hastighed og bestemme hvilken internetudbyder der er værd at dine penge.

4.

Prøv et andet online-testwebsted, som Speakeasy.net s Speed ​​Test side (se Referencer). Denne hjemmeside er dedikeret til at spore de reelle hastigheder af computere på bestemte internetudbydere. Klik på en placering under feltet 'Vælg din placering' for at køre testen. Når testresultaterne kommer op, vil du se de reelle hastigheder for ikke kun din internetudbyder, men også for andre internetudbydere.

5.

Prøv CNET-båndbreddemåler (se referencer ), en anden online hastighed test websted. Indtast dit områdekode i feltet 'Områdekode', vælg hvilken type forbindelse du har, og klik derefter på 'Gå' -knappen for at køre testen. Når testresultaterne kommer op, vil du se de reelle hastigheder for ikke kun din internetudbyder, men også for andre internetudbydere.

Når du handler for internetudbydere, har du to hastigheder, som du skal overveje. Den annoncerede hastighed, som internetudbyderen hævder, vil give og den realistiske hastighed, som du kan forvente under normale brugsvilkår. Der er mere end et par websteder på internettet, der giver dig mulighed for at sammenligne begge disse hastigheder på tværs af en række internetudbydere, så du kan træffe en velinformeret beslutning om hvilken udbyder der skal vælges.