Hvad er en hurtig Ethernet-switch?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fast Ethernet Definition

'Fast Ethernet' er et udtryk, der nogle gange bruges til at beskrive ethernet implementeringer hurtigere end 10 megabits per sekund (Mbps).

Switch Definition

En 'switch' er en hardwareenhed der filtrerer og transmitterer pakker af data via en computer eller et netværk af computere. Ethernet-kabler er tilsluttet til den i den ene ende og til en computer eller anden netværksenhed (f.eks. En printer) i den anden ende.

Typer af hurtig Ethernet

Fast Ethernet kaldes mere almindeligt 100BaseT, 100 Mbps version af ethernet eller 1000BaseT eller Gigabit Ethernet, 1000 Mbps-versionen.

Switches vs. Hubs

Afbrydere har en betydelig fordel over hub'er, fordi de kan filtrere og sende data specifikt til computeren eller enheden på netværket, at

Skifter vs. routere

Routere indeholder mere kompleks software til at håndtere dataoverførsel via et netværk end switche, hvilket gør dem ideelle til routing. store mængder af indgående og udgående bredbåndsinternetdata.

Hurtigere internetadgang

De fleste hurtige ethernet-switche kan nu bruge både 10 og 100 Mbps-hastigheder, og hvis de er tilsluttet en computer eller et netværk, der er designet til højere hastigheder , giver mulighed for hurtigere Inte rnet tilgængelighed. For at forstå, hvad en hurtig ethernet-switch er, skal du først forstå to separate netværksvilkår: 'fast ethernet' og 'switch.' Sammen fremstiller de et værktøj, der sender data med høj hastighed over et netværk.