Roadrunner News Server Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Video- og lydfiler

Brugerne af Road Runner-nyhedsgrupper har mulighed for at indlæse lyd og video til deres svar og indlæg i nyhedsgruppen. På grund af størrelsen af ​​de fleste video- og lydfiler kan distributionen af ​​disse filer sænke serveren og forårsage langsommere responstid. Road Runner angiver kun komprimerede videoer med .AVI-udvidelsen, og standard skal indlæses til nyhedsgruppeportaler.

DNS-serverproblemer

Road Runner Domain Name Servers (DNS) er geografisk placeret i forskellige dele af USA. Disse servere har deres egne internetprotokoladresser. Serverne, der ejes af moderselskabet Time-Warner Communications, er servere, der prioriterer kabeloperationerne til tv-abonnementspakker. Internettet eller nyhedsgruppen er en ekstra komponent. Hvis der er for meget trafik gennem disse servere, nedgraderes netværkets hastighed, hvilket betyder, at adgang til nyhedsgruppeserveren påvirkes. Brugere har opdaget succes ved at bruge forskellige IP-indstillinger for deres nyhedsgruppekonti.

Microsoft Outlook 2003 og 2007

Nyhedsgruppeprogrammet har parametre til optagelse i Microsoft Office-programmet (versioner 2003 og 2007). Parametre adresserer kommunikationsportproblemer til afsendelse og modtagelse af nyhedsgruppedata. Hvis parametrene ikke virker, skal du slette parametrene og genindtaste oplysningerne igen. Parameterproblemer stammer fra Road Runner-nyhedsgruppeservere, der ikke opdaterer underkontoens gruppetabeller i tide.

Uddrag af e-mail-meddelelser til Road Runner

Nyhedsgruppeportaler kan give en mulighed for at udtrække e-mails fra medlemmer i gruppen, der ønsker at svare til hinanden over et emne af interesse. Road Runner nyhedsgruppe servere indeholder fejl, der ikke tillader brugere at sende eller modtage kommentarer og meddelelser til nyhedsgruppe medlemmer. Den bedste løsning er at downloade en tredjepart nyhedsgruppe svar email som en plug-in og bruge programmet med Road Runner.

Applikationer, der arbejder med Road Runner Newsgroup

Applikationer, der arbejder med Road Runner nyhedsgruppe, er Microsoft Office 2007 og Mozillas Thunderbird e-mail-klient. Med undtagelse af hastighedsproblemer giver disse applikationer faste programfunktioner til nyhedsgruppebrugere gennem menysystemer, der automatisk er designet til deling af andre typer information eller 'uddrag' af data. Road Runner er en national internetudbyder (ISP), der ejes af Time-Warner Inc. Road Runner tilbyder internet service og programmer gennem integrerede pakker til nyhedsgruppeportaler, links og information. Road Runner nyhedsgruppeservere er en udvidelse af det gamle EBBS-system (Electronic Bulletin Board System), som offentliggør nyhedsværdige begivenheder dagligt via e-mail-servere.