Sådan deler mapper i Outlook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Mail' i navigationsruden på venstre side af Outlook-vinduet.

2.

Højreklik på 'Mailbox - dit navn 'og vælg derefter' Deling '.

3.

Klik på' Tilføj '. Vælg navnet på listen over den person, du giver tilladelse til, og klik derefter på 'Tilføj'.

4.

Vælg personen fra listen og skift tilladelsesniveauet til ' Reviewer ', hvis du kun vil give personen tilladelse til at se varer i dine mapper. Hvis du vil give tilladelse til at ændre elementer i dine mapper, skal du indstille tilladelsesniveauet til 'Editor'. Klik på 'OK'.

Højreklik på den mappe, som du giver personen tilladelse til at se eller redigere, og vælg derefter 'Deling'.

6.

Klik på 'Tilføj'. Vælg navnet på listen over den person, du giver tilladelse til, og klik derefter på Tilføj brugere, klik på 'Tilføj'.

7.

Vælg personens navn fra listen, og derefter ændre tilladelsesniveauet til korrekturlæser eller editor afhængigt af tilladelserne, du vil tillade.

Microsoft Office Outlook giver dig mulighed for at dele dine opgaver, noter, journal, opgaver, kalender og e-mail med andre Outlook-brugere, der bruger en Microsoft Exchange Server i samme organisation. Husk at for at dele en bestemt mappe skal du også dele hver mappe, der er højere i mappehierarkiet. For at give en person adgang til en undermappe, der findes i mappen Indbakke, skal du give den pågældende adgang til postkassen, indbakken og den pågældende undermappe.