Sådan slukkes Facebook Chat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din konto og rul til bunden af ​​din Facebook-profilside.

2.

Klik på ikonet for småpersoner i fanen Facebook-chat i nederste højre hjørne for at åbne Facebook-chatprogramvinduet.

3.

Klik på u0026 quot; Valg u0026 quot; fanebladet i Facebook chat applikationsvinduet.

4.

Klik på u0026 quot; Gå offline. u0026 quot; Ved at klikke på u0026 quot; Gå offline u0026 quot; kun et par ting vil ændre sig: du kan ikke se hvem der er online, og de kan ikke se, at du er online. Du kan blive på Facebook uden at modtage flere irriterende pop-up chat beskeder. højre hjørne vil nu læse 'Offline.'

5.

Når du har klikket på funktionen Offline, forbliver du offline i fremtidige Facebook-sessioner, medmindre du vælger at gå Tilbage online. Du har nu slået Facebook-chat fra.

For at slå Facebook-chat tilbage, skal du blot klikke på det lille chat-ikon, og du vil være tilbage 'Online' i chat-tilstand.

Tips og advarsler

  • Hvis du kan se, hvem der er online / chatter, kan de se dig.
  • Hvis du går offline, vil du kan du ikke længere se, hvilke af dine Facebook-venner der er tilgængelige for at chatte.
  • Når jeg går på Facebook, er jeg der til at arbejde, enten besvare arbejdsspørgsmål via direkte besked, netværk eller bare sende links til min profil, grupper og sider, så jeg kan tjene en lille leve med min skrivning. Men ofte når jeg er midt i noget, vil en pop-out chat besked stoppe mig i mine spor og kræve, at jeg stopper og chatter, når jeg arbejder. Jeg siger u0026 quot; demand u0026 quot; fordi pop-out chat boksen blokerer hvad jeg prøver at gøre. Dette blev så irriterende, jeg besluttede at finde ud af, hvordan du slukker Facebook chat.

    Hvis du finder disse pop-up chat beskeder irriterende, er det nemmere at slukke for Facebook chat og gå offline for at bruge Facebook!