Sådan tilsluttes et Belkin G Wireless System

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit modem til internetporten på bagsiden af ​​din Belkin Wireless G router ved hjælp af det medfølgende netværkskabel. Porten til dette er den eneste, der er gulfarve, og den er mærket klart.

2.

Slut strømadapteren til din router og sæt den i. Lysene På forsiden af ​​routeren vil blinke en gul farve, da forskellige tjenester starter og forbinder. Når strøm-, modem- og internetlysene er blevet grønne, og det trådløse lys blinker eller er solid, er du klar til at tilslutte en computer trådløst.

3.

Tilslut en computer eller laptop trådløst til din Belkin router. Forskellige computere bruger forskellige trådløse adaptere, så kontakt din dokumentation, hvis du er i tvivl om, hvordan du opretter forbindelse til en trådløs router.

4.

Udfør trinene for at oprette sikkerhedskoden på din Belkin-router. Første gang du tilslutter, bliver du bedt om at vælge sikkerhedsnøgletype og oprette en adgangskode, så følg bare vejledningen. Du skal kun gøre det første gang du tilslutter.

Tips og advarsler

  • Hvis modem- eller internetlyset aldrig bliver solid grøn, Det kan være nødvendigt at genstarte modemet til din router for at etablere en forbindelse.
  • I de tidlige dage af trådløst netværk blev trådløse routere bedst installeret og konfigureret af fagfolk. Som tiden gik, gjorde innovationer i router-firmware det enklere at konfigurere processen. Nu kan næsten enhver tage en trådløs router fra kassen og få systemet til at køre på bare et par minutter. Som trådløse routere går, er Belkin Wireless G-systemet blandt de mest overkommelige og nemmeste at konfigurere.