Sådan oprettes et websted med kompleksitet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Angiv placeringen og udseendet af det grundlæggende. Grundlæggende omfatter overskriften og sidefoden. Disse går øverst og nederst på siden. Overskriften på din webside indeholder dit webnavn og log. Fodteksten indeholder ofte ophavsretlig meddelelse og links til mindre almindelige sider på din hjemmeside. Overskriften og sidefoden 'frame' din webside. Ved f.eks. Farve og stil skaber overskriften og footeren rammerne der organiserer et komplekst sortiment af moduler og gadgets i en sammenhængende side.

2.

Medtag en dynamisk fotoglide. Websites indeholder ofte et fotolide under overskriften. Billedglasset optager et rum på øjeniveau, og det roterer gennem flere billeder. Hvert billede linker normalt til en featured artikel eller et produkt til salg. Kvalitet uden omkostninger, fotografier med open source-fotografier inkluderer en kaldet 'PHP - SWF Slideshow'. For at gøre diaset fungere, skal du blot inkludere den primære .php-fil i din html-fil ved hjælp af følgende inkluderingserklæring: u0026 lt;! - # include virtual = 'insertPHPfile.php' - u0026 gt;.

3 .

Inkluder rullemenu eller undermenuer. For eksempel har nogle grundlæggende hjemmesider en enkelt vandret menu på tværs af toppen af ​​deres hjemmeside. Mere komplekse websteder med mere at tilbyde har undermenuer, der 'trækker ned', når du svæver musen over et menupunkt. Nedtrekkseffekten hjælper dig med at tilbyde dine besøgende mere indhold uden at få siden til at se rodet ud. Et webdesign program, som Dreamweaver eller et gratis program som Coffee Cup, kan automatisk oprette rullemenuen.

4.

Inkorporere et flashelement. Flash elementer består af en række filmagtige billeder, der giver din webside ekstra pizzazz. For eksempel kan du omfatte enkle (men cool) knapper, der ændrer farve, når du svæver musen over dem. Du kan inkludere en flash-video, der vil afspille, når besøgende klikker på den. Du kan få gratis flash-knapper på mange websteder, herunder flashbutton.com, og du kan få gratis flash-videoforbindelser på youtube.com

5.

Placer op til 3 Google Adsense annoncer på siden. Google Adsense tilbyder dit websted alternerende annoncer til dine besøgende. Annoncerne består af relateret indhold, så nogle af dine besøgende vil til sidst klikke på annoncerne. Ud over at give dit websted lidt mere kompleksitet, giver dine annoncer dig indtægter hver gang en besøgende klikker på en.

6.

Byg interaktive elementer til at involvere og engagere dine besøgende. Enkle elementer kan indeholde en login-menu, der giver brugerne mulighed for at logge ind og få adgang til yderligere indhold. Andre interaktive elementer omfatter en levende 'shoutbox', hvorigennem brugerne kan skrive kommentarer og snakke med andre mennesker, der for øjeblikket besøger dit websted. Du kan indsætte flash spil, der giver dine brugere mulighed for at spille spil og spille konkurrencer. Du kan finde gratis flash spil på mochiads.com.

7.

Hold indhold frisk, så dine besøgende vender tilbage. Den bedste måde at få ny information på inkluderer at bruge RSS-feeds til at hente nyhedsartikler eller blogartikler fra tredjepartswebsteder. RSS-feeds kan omfatte sådanne ting som nyhedsartikler, eller de kan indeholde sjove ting som top ti resorts til ferier eller top 10 film i ugen. Du kan finde kvalitetsnyheder RSS-feeds til dit websted på steder som CNN og Yahoo. Du skal blot tilmelde dig en konto. Forskellige nyhedswebsteder skaber automatisk koden, som du derefter kopierer og indsætter i .html-siden.

8.

Opret e-handel, hvis dit websted sælger produkter eller tjenester. Brug en Paypal 'buy now' -knap, der gør det muligt for folk at købe en e-bog, en T-shirt eller et andet produkt. Hvis du ikke har produkter til at sælge, kan du inkludere en 'donér til denne hjemmeside' -knap og give besøgende mulighed for at donere til en velgørende årsag eller måske bare for at hjælpe dig med at køre din hjemmeside. Opret en Paypal-købsknap ved at oprette et Paypal konto og følg instruktionerne om hvordan du opretter en brugerdefineret betalingsknap.

Komplekse hjemmesider holder flere besøgende kommet tilbage end enkle hjemmesider. Komplekse hjemmesider omfatter de grundlæggende elementer som header og footer, men de indeholder også en række gadgets og farveskemaer, der gør at besøge hjemmesiden spændende. Komplekse hjemmesider har interaktive sektioner og opdaterer løbende deres information. Fordi du skal vide noget. Html og nogle .php programmering, kan oprettelse af et komplekst websted virke skræmmende. Men hvis du følger et par retningslinjer, kan du opbygge en kompleks hjemmeside, der opfylder dine behov.