Sådan Hacker kameraer rundt om i verden via internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en ny internetbrowser (Internet Explorer) og skriv www.google.com i adresselinjen for URL. Dette fører dig til Googles startside.

2.

Når startsiden er indlæst, skal du indtaste u0026 quot; inurl: /view.index.shtmlu0026quot; ind i Google-søgemaskinen. Klik på søgningen og vent på, at resultaterne vises.

3.

Når resultaterne er blevet vist, vises der en liste over de viste links. De fleste af dem vil se ud som IP-adresser, hver af disse IP'er er forskellige videokameraer, der er blevet åben. Der vil bogstaveligt talt være tusindvis af dem at vælge imellem, så sjovt at klikke igennem dem. Hvis du gerne vil beholde nogle af de steder, du finder for senere visning, bogmærke dem i din internetbrowser. Når du kommer tilbage senere, kan du nemt se dem op i fanebladet Favoritter.

4.

Hvis du tag dig tid til at kigge rundt og besøge kameraforbindelser, du kan snuble på nogle meget sjældne, der kan vise nogen, der har glemt at slukke deres kamera i deres værelse. De er altid sjove, fordi de ikke ved, at de bliver set. Hvis du har læst artiklen på 'Optagelse af din computerskærm', kan du fange alle de billeder, du finder online, enkelt og nemt.

Tips og advarsler

< / p>
  • Husk, at koden du skal indtaste er inurl: /view.index.shtml Du kan kopiere og indsætte herfra
  • Glem ikke at bruge Screen Capturing Software til at registrere dine resultater.
  • Så sjovt som det er det vanedannende, så brug ikke hele dagen på fjernkameraer.
  • Lær hvordan du får adgang til videoovervågningskameraer over hele verden via internettet.