Sådan er du sikker på Facebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til din profil og gå til u0026 quot; Konto u0026 quot; og derefter u0026 quot; Fortrolighedsindstillinger u0026 quot ;. Du kan vælge at gå til u0026 quot; Profiloplysninger u0026 quot; eller 'Kontaktoplysninger' først. Du kan vælge fra en drop-down boks på hvert emne som din e-mail-adresse og billeder til, hvem der har adgang til dem. Du kan vælge u0026 quot; alle u0026 quot ;, u0026 quot; venner af venner u0026 quot ;, u0026 quot; kun venner u0026 quot; eller til 'tilpasse'. Med tilpasningsindstillingen kan du vælge bestemte personer eller kun tillade dig at se disse ting. Gem indstillingerne, når du har foretaget ændringer.

2.

Vær opmærksom på, at selvom du har indstillet dine profilindstillinger til privat, betyder det ikke, at alle dine vennersider De kommentarer, du sender på deres sider, er tilgængelige for at blive vist af alle, der kigger på deres profil, og disse oplysninger er også offentliggjort på deres nyhedsfeed.

3.

Bare fordi der er steder, hvor du kan udfylde oplysninger om dit job, interesser, hjemby osv., Betyder det ikke, at du skal udfylde dem alle. Dette er ikke krav for at have en konto via Facebook. er nødvendigt, men det er ikke et krav, at du sender det til din profil. Sørg for at alle dine indstillinger er sat til private.

4.

Det er almindeligt kendt, at kollegium rekruttere samt potentielle arbejdsgivere, har mulighed for at tjekke din profil samt billeder du er tagget i. Husk at vi lever i en meget lille verden og igen, selvom din profi Le er sendt til private, de kan muligvis få adgang til din side via en ven af ​​en ven.

Tips og advarsler

  • Disse tips hjælper til alle online-konti.
  • Husk at du lægger oplysninger på WORLD WIDE WEB!
  • Hvis du har en Facebook-konto, her er nogle enkle tips om, hvordan du sikrer dig, at du ikke deler for meget information med de 'creepers' derude, som du ikke har inviteret til at være din ven.