Sådan finder du en modem sikkerhedsnøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

2wire Modem Standard Security Key

1.

Tag et papir og en pen.

2.

Se på bunden af dit modem, under serienummer og stregkode.

3.

Skriv det 10-cifrede tal med parenteser omkring det. Det er din standard sikkerhedsnøgle.

Hent standard gateway nummer

1.

Kontroller, at din computer angiver, at den er tilsluttet modemet. Placer musen pilen på den lille 'forbindelsesstatus skærm' nederst til højre på proceslinjen menuen ved siden af ​​'time display' eller 'volumen ikon.' Vent til en boks vises og vis din forbindelsesstatus (aktuelt tilsluttet eller ikke tilsluttet.)

2.

Gå til menuen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel'. Vælg 'Netværksforbindelse'. Højreklik på ikonet, der tilhører din router, og klik på 'Status'. Vælg fanen 'Support'. Skriv ned nummeret som din standard gateway. Dette skal bestå af otte cifre med perioder mellem det tredje, sjette og syvende ciffer.

3.

Åbn din webbrowser.

4.

Skriv de otte cifre med de perioder, du skrev ned i adresselinjen i din browser, og tryk 'Enter'. Afhængigt af din forbindelse skal du muligvis bruge præfikset 'http: //'. Du bliver sendt til din router s konfigurationsside (hvis du bliver bedt om login og adgangskode, skal du bruge 'admin' til begge.) Gennemse routers indstillinger for en post med titlen 'Sikkerhedsnøgle'. Dette vil være sikkerhedsnøglen til din router.

5.

Kontakt din routerens kundesupportnummer, hvis du ikke kan finde din sikkerhedsnøgle efter at have fulgt disse trin. bør give dig mulighed for at hente din sikkerhedsnøgle.

Tips og advarsler

  • Skriv din sikkerhedsnøgle og opbevar den på et sikkert sted i nærheden af ​​din computer til spar tid senere.
  • En modem sikkerhedsnøgle bruges til at beskytte brugerne mod potentielle ubudne brugere, der måske vil bruge deres netværk til at oprette forbindelse til internettet. Sikkerhedstaster kan ofte glemmes. Derfor kan brugerne ikke oprette forbindelse til internettet ved hjælp af deres eget modem. Der er imidlertid måder, hvorpå du kan få din originale sikkerhedsnøgle, men du bør holde den praktisk på et sikkert sted.