Sådan hentes en Mac Desktop u0026 PC Notebook til at bruge mit internetmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en online-computer dele sælger eller til en lokal elektronik butik for at købe en trådløs router. Et højhastighedsmodem leverer kun en internetforbindelse til en computer ad gangen. Routere kommer i forskellige priser og stilarter. Der er ikke noget specifikt mærke eller en type, der er nødvendig for at køre en Mac og pc. Du skal kontrollere den trådløse protokol på din pc notesbog. Den gennemsnitlige notesbog bruger 'G' -protokollen, så find en 'G' trådløs router. Spørg repræsentanten i den elektroniske butik for at få hjælp, hvis du er usikker. Hvis din router ikke indeholder et ekstra Ethernet-kabel, skal du købe en.

2.

Tag stikket ud af strømmen, og sluk både Mac-skrivebordet og din pc notesbog. Opstart af enhederne i den rigtige rækkefølge forhindrer indledende forbindelsesproblemer.

3.

Når din router er koblet fra strømmen, skal du slutte den til modemet. Du skal tilslutte Ethernet-ledningen (som ligner en stor telefonledning) i din router i den slot, der er angivet til internettet, undertiden mærket 'WAN'. Der vil være andre Ethernet-porte eller 'LAN' -porte på bagsiden af ​​routeren, muligvis mærket med tal. Disse vil blive brugt senere.

4.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet, der er tilsluttet din router, til Ethernet-porten på modemet. Modemet modtager internet-signalet, sender det til den trådløse router, og routeren distribuerer signalet mellem dine internetbaserede enheder.

5.

Kør en anden Ethernet-kabel mellem din Mac desktop og din router. Den ene ende vil stikke ind i en nummerport (et hvilket som helst nummer fungerer fint) på bagsiden af ​​routeren, og den anden ende kommer til at stikke ind i Ethernet-porten på bagsiden af ​​din Mac.

6.

Begynd at tænde for enhederne. Sæt modemet tilbage i strømmen, og vent på, at lysene stabiliserer og stopper cykling (man kan blinke). Derefter skal du tilslutte routeren til strømmen og vente på, at lysene stabiliseres. Igen kan et par blinke, og det er okay. Mac-skrivebordet skal være tændt fuldt ud og sikre, at internetforbindelsen fungerer. Din pc-notesbog bliver den sidste, der er tændt og tjekket for internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med tilslutning, skal du tjekke først med brugermanualerne til din Mac eller pc på internetkonfiguration, og hør derefter fejlfinding til din trådløse router eller internetudbyder. Nyligt fremstillede computere er selvkonfigurerende, og forbindelserne skal virke uden problemer for det meste.
  • Kontakt din router dokumentation og sørg for din trådløse forbindelse. Alle trådløse routere tilbyder forskellige niveauer. Dette forhindrer uautoriseret adgang til dit hjemmenetværkssystem.
  • Mange husstande har både pc- og Mac-brugere. På trods af polariteten af ​​advokaterne på begge sider kan pc'en og Mac'en leve i fred og harmoni under det samme tag. Din arbejdsbærbar computer kan være en pc, da virksomhederne stadigvæk plejer at standardisere den platform, men din hjemmecomputer kan være et Mac-skrivebord. Med det rigtige udstyr kan de begge eksistere og arbejde på samme internet-system, og opsætningen er ikke så svært, som man kunne forvente.