Sådan konfigureres DSL-indstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser på din computer.

2.

Indtast den IP-adresse, der svarer til dit DSL-modem i adresselinjen i din webbrowser. Dette kan typisk findes i modemets manual.

3.

Indtast dit internetudbyder-brugernavn og adgangskode i den menu, der vises. Bemærk, at nogle DSL-modemmer ikke behøver dette trin Hvis du bliver taget til en side, der beder om dit DSL modem brugernavn og adgangskode, skal du springe til Trin 5.

4.

Klik på menuen 'Indstillinger' i det næste vindue. Hvis dit DSL-modem tager dig direkte til et websted, skal du indtaste den samme adresse, du indtastede i trin 2 i adresselinjen.

5.

Indtast DSL brugernavn og adgangskode. Du ændrede ikke dette, henviser til din DSL modem manual for navnet og adgangskoden. Dette fører dig til DSL konfigurationsmenuen.

Tips og advarsler

  • Vær forsigtig, når du redigerer modemindstillinger. Du kan skabe problemer for din forbindelse.
  • DSL-modemer forbinder en computer med bredbånds-DSL-tjenester. Det kan dog ikke ske automatisk og klar til at gå, eller du skal muligvis tilføje en router til DSL-tjenesten for at forbinde andre computere til internettet. I begge tilfælde skal du få adgang til modemet for at kunne konfigurere det. Du kan også få adgang til modemet for at få vist indstillinger om din aktuelle forbindelse.