Sådan laver du en quiz på MyYearbook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en MyYearbook.com-konto, hvis du ikke har en allerede. Hvis du har en MyYearbook-konto, skal du logge ind som normalt. Klik på den øverste menulinje Quiz 'link.

2.

Tænk på noget, du vil lave en quiz om. Du kan se på Quiz Kategorier-linjen for at få ideer om, hvilken slags quiz-emne du vil bruge (Beauty? TV? Fantasy? Forhold?). Du kan også se på andres eksisterende quizzer for at få flere ideer, hvis du har brug for det. Når du har din idé, er du klar til at oprette din quiz.

3.

Derefter skal du klikke på linket, der siger 'Opret en quiz.' En side vil komme med en forudindstillet formular, som du udfylder for at oprette quiz. Du skal have en titel og beskrivelse, resultaterne og spørgsmålene. Du kan også tilføje søgeord, hvis du ønsker det.

4.

Prøv at være kreativ med din ide, spørgsmål og resultater. Originality vil hjælpe med at sætte din quiz fra hinanden. Husk, at hvis det er for kort, vil folk tvivle på dens gyldighed, men en quiz, som for lang tid vil miste din læsers interesse.

5.

Gå gennem trinnene at oprette din quiz, og læs igennem det for at sikre, at der ikke er fejl. Du kan gemme den for at redigere senere eller offentliggøre den, når du er klar.

6.

Når du har udgivet din quiz, kan du promovere den ved at anbefale den til din MyYearbook venner, tager selv quizzen, publicerer dine resultater på din profil osv. Når du går til hovedquizzer-siden, kan du se de quizzer, du oprettede ved at klikke på 'Mine quizzer' og derefter 'Quizzer I' Oprettet. 'Du kan se dine quizers status, bedømmelse og side hits, eller foretage de nødvendige ændringer ved at klikke på' Rediger. u0026 Quot;

Hav det sjovt at lave dine quizzer!

At lave og tage quizzer er sjovt, uanset om du tager resultaterne seriøst eller ej. Hvis du har en MyYearbook-konto, er det nemt at oprette en quiz for andre MyYearbook-brugere at tage!