Sådan opsættes et zoom kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Luk computeren, der skal sluttes til dit Zoom-kabelmodem.

2.

Slut Ethernet-kablet Zoom modem) i LAN-porten på din computer. Tilslut den anden ende af kablet til modemets Ethernet-port.

3.

Tilslut det koaksialkabel, der leverer din internetservice til CABLE-porten på modemet. Pas på ikke at krydse trådens koaksialmontering og stram det med hånden i retning med uret. Brug en længde af koaksialkabel til at forbinde modemet, hvis du tilslutter det til en stikkontakt i din væg.

4. < / p>

Slut modemets strømforsyning til en stikkontakt. Tilslut nu den anden ende af netledningen til POWER-porten på modemet. Vent et par minutter for modemet til at fuldføre sin opstart og registreringsprocedure. Vær opmærksom på, at når processen er færdig, skal alle indikatorlamperne på forsiden af ​​modemet være tændt, undtagen LINK-lyset, som skal være ude.

5.

Drej på din computer og se efter for LINK-lyset på modemet for at belyse. Vær opmærksom på, at modemet vil kommunikere med kabelfirmaet og automatisk konfigurere alle indstillinger.

Tips og advarsler

  • Træk foldebasen ud af bunden af modemet manuelt, hvis du ønsker at stille dit Zoom-kabel modem op, snarere end lade det ligge fladt.
  • Når installationen er færdig, spørger dit kabelfirma om modemets MAC-adresse. MAC-adressen kan fås ved at tjekke etiketten nederst på modemet.
  • Hvis du forbinder modemet til en router, skal du sørge for, at routeren ikke er tilsluttet. Slut Ethernet-kablet til modemets LAN-port. Tilslut den anden ende af kablet til routerens WAN eller internetport. Tænd modemet ved hjælp af ovenstående anvisninger. Tilslut routeren, og vent på, at LINK-lyset lyser på dit modem.
  • Zoom-mærket er brugt af Zoom Telephonics, Inc., et firma med hovedsæde i Boston, Massachusetts. Zoom-bredbåndskabelmodemet bruges af kabeludbydere til deres internet-tjenester, eller kan købes af enkeltpersoner til eget brug. Zoom-modemet giver hurtig og nem 3G internetadgang næsten overalt og kan bruges sammen med flere tjenesteudbydere. Dit Zoom-kabelmodem kan opsættes på få minutter.