Sådan stopper du DSL fra frakobling, når telefonen ringer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du afgøre, om telefonen faktisk taber din internet service. Brug din mobiltelefon eller en anden telefon end din jordlinje til at ringe til din hjemme-telefon, mens du surfer på internettet. Hvis internettet falder, har du sandsynligvis ikke brugt et filter på en af ​​dine telefoner - eller et af filtre installeret virker ikke korrekt.

2.

Kontroller telefonledningen kører fra dit DSL modem til telefonstikket i væggen. Det skal enten være direkte tilsluttet eller i et dobbeltfilter med en telefon / modemstik på modemstedet. Kør IKKE modemet via en telefonfilterstik.

3.

Tag alle telefoner tilsluttet til din jordlinje i dit hus, undtagen en. Sørg for, at telefonen er tilsluttet et filter. Brug din celle igen, ring til din jordlinje mens du surfer. Hvis du stadig bliver afbrudt, skal du prøve at skifte telefonfilteret på den ene telefon, der er plugget ind med en anden.

Tips og advarsler

  • Det ' Det er bedst at tilslutte dit modem direkte til stikkontakten.
  • Brug ikke et telefonfilter på DSL-modemets telefonlinje! Dette vil få det til at fungere ukorrekt.
  • Hvis alle dine telefoner ikke løber gennem et telefonfilter, vil din internetforbindelse falde hver gang telefonen ringer eller bruges.
  • Hvis du har bemærket, at dit internet fortsætter med at falde, og du har DSL, kan det være relateret til at modtage telefonopkald. Der er intet værre end at være midt i et projekt eller et spil på internettet og blive afbrudt lige midt i det . Hvis du har bemærket forbindelsesproblemer med din DSL ISP, er det her en simpel vejledning, der kan afhjælpe dine problemer.