Sådan tilføjes internetforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs forbindelse

1.

Klik på 'Internet' eller det trådløse ikon nederst til højre på skærmen. På nogle computere ligner dette en lille computer med linjer, der udstråler fra den. På andre computere kan det være en blinkende computer eller et blinkende tårn med linjer udstrålende. Normalt findes dette i din værktøjslinje, nær hvor dit ur er.

2.

Klik på 'Opdater netværksliste' eller 'Vis netværksforbindelser' i boksen, der åbnes efter du har klikket på det trådløse ikon.

3.

Vent på, at din computer skal udfylde en liste over tilgængelige netværk. Du vil se alle de netværk, som din computer potentielt kan oprette forbindelse til i din nuværende placering. Men de vil have forskellige navne og vil have forskellige styrker afhængigt af, hvor de stammer fra. Nogle kan være låst, eller privat, og andre kan være offentlige. Vælg den, du vil prøve, og klik på det netværk, du gerne vil oprette forbindelse til. Dette vil automatisk tilføje forbindelsen til din computer.

4.

Indtast en adgangskode, hvis det er relevant, for at oprette forbindelse til internettet med den nye forbindelse. Det er bedst kun at vælge netværk, der har høj sikkerhed, og at du har tilladelse til at få adgang til, selvom ingen teknisk kan stoppe dig fra at få adgang til et trådløst punkt, der gør det ikke har adgangskode.

Trådbundne forbindelser

1.

Klik på 'Connections', 'Internet' 'Computer Settings' eller 'Connection Settings' fra enten dit skrivebord, 'My Internet' -mappen eller 'Denne computer' -mappen, afhængigt af hvilken type computer du har, og det operativsystem, du bruger.

2.

Naviger

Klik på 'Tilføj en forbindelse.' Sørg for, at ledningen, der bærer internettet, er tilsluttet computeren.

4.

Følg installationsprocessen, da den skal være automatisk. Klik på 'OK', når du har Jeg er færdig med at tilføje forbindelsen.

Hvis du har en computer, uanset om det er en Mac eller en pc, og om den har en trådløs forbindelse eller ej, skal du have en internetforbindelse. De fleste computere leveres med modemmer installeret, men du skal normalt tilføje en forbindelse for at kunne tilslutte det modem op til en bestemt internet-tjeneste. Du kan også tilføje andre forbindelser til andre tjenester, du måtte bruge, som en arbejdsforbindelse eller en, du bruger, mens du rejser.