Sådan tjener du frokostpenge på MyYearbook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

CREATE A ACCOUNT

Oprettelse af en MyYearbook-konto giver dig automatisk en lille smule frokostpenge til at begynde med. Der er flere ting, du kan gøre omkring webstedet for at tjene dig mere.

2.

DAGLIG LOGIN BONUS

Log ind på MyYearbook hver gang dag vil give dig gratis frokost penge, med næsten ingen indsats. Det er en af ​​de bedste måder at øge dine frokostpenge på i kort tid. Du tjener flere frokostpenge ved at logge ind på hinanden følgende dage (uden mellemrum).

3. < / p>

SPIL SPIL

Du kan spille et bredt udvalg af spil på MyYearbook, som en måde at have det sjovt og tjene flere frokostpenge. Spillets kategorier er opdelt i Arcade, Casino, Card , Word og Strategy-spil, og alle vil tjene dig frokostpenge, når du sender din score. Jo højere din score, jo flere frokostpenge tjener du.

4.

BROWSE SITET

Gennemse webstedet vil lejlighedsvis give dig små mængder frokostpenge (normalt mellem L $3,00 og L $100). Dette er en anden passiv måde at tjene frokostpenge på MyYearbook, men du kan ikke forudsige, hvornår det vil ske, eller hvor meget du vil tjene.

5.

VIND EN SLAG

MyYearbook er populært for sit 'foto' Kampe, hvor brugerne vil udfordre hinanden til et bestemt slag (som 'Best Looking,' 'Funniest,' 'Most Artistic,' etc.). Hver bruger i slaget skal uploade et billede, der bedst repræsenterer kampens kategori, og deres venner og andre MyYearbook medlemmer vil stemme på en vinder. Vinderen af ​​en kamp modtager L $1,000.

6.

INVITER VENNER

En gang om ugen kan du invitere venner til at deltage i MyYearbook ved at sende dem en mail. MyYearbook får adgang til din email adressebog og lader dig vælge, hvem du vil at invitere til at deltage Jo flere venner du inviterer, jo flere frokostpenge tjener du, for maksimalt L $100.000.

7.

HEMMELIG ADMIRANT

Dette er en gætte spil på MyYearbook, hvor du i hemmelighed kan beundre u0026 quot; En anden bruger, og igen kan beundres af andre MyYearbook-brugere. Du vil blive præsenteret med en samling på 12 billeder, og du har fem gæt til at regne ud, hvem beundrede dig. Hvis du gætter rigtigt, vil du tjene frokostpengene til hver en, du får det rigtige.

8.

VIP MEDLEMSFORSKRIFT

Du kan prøve MyYearbook s Vip Medlemskab gratis i en uge. VIP-medlemskab tjener dig mere frokostpenge på alt hvad du gør (spil, hemmelig beundrer mv.) For at deltage i gratis prøveversionen skal du angive dine kreditkortoplysninger. Sørg for at CANCEL dit forsøg i slutningen af ​​ugen for at undgå at blive opkrævet for en VIP-medlemskabsopgradering!

Der er tre niveauer af VIP-medlemskab (Green, Gold og Black), og det sorte kort tjener dig tredobbelt Frokostpeng, den højeste ud af de tre. Vælg sortkortet, spil MyYearbook som sædvanligt i en uge for at tjene ekstra frokostpenge, og afslut derefter inden deadline for den største frokostpenge.

9.

PROMOTIONS

Udnyt MyYearbooks kampagner, som normalt annonceres på hjemmesiden. Dette kan omfatte alt som at se trailere, tage quizzer, sende widgets eller prøve sponsor tilbud, alt sammen med frokostpenge.

Tips og advarsler

  • Hvis du virkelig er desperat for at få en masse frokostpenge hurtigt, kan du altid købe det med rigtige penge ved at bruge et kreditkort, paypal, din mobiltelefon eller kontanter / check / postanvisning.
  • Har du en MyYearbook-konto? Hvis du har, har du sikkert bemærket L $symbolet, hvilket betyder 'Frokostpengene.' Det er MyYearbooks officielle virtuelle valuta, som du kan bruge på MyYearbook.com. Du kan bruge frokostpenge til at købe virtuelle gaver For dine MyYearbok-venner skal du spille spil som 'Owned' og bedst af alt, donere det til rigtige velgørende organisationer ved hjælp af programmet 'Årsager'. Her er nogle enkle måder at erhverve flere frokostpenge på!