Sådan installeres et D-Link Air Plus WiFi-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt D-Link AirPlus WiFi driver disken i dit cd- eller dvd-drev. Efter et øjeblik vil disken dreje og installationsrutinen begynder. Hvis du har købt AirPlus-adapteren uden en driverdisk, skal du downloade driveren (se Ressourcer nedenfor). Installationsprocessen ligner om du installerer driveren fra disken eller en fil.

2.

Klik på linket 'Installer driver' på venstre side af skærmen. Klik på 'Næste' gennem vejledningen, og klik derefter på 'Afslut', når installationsprocessen er færdig.

3.

Luk Windows, og sluk for computeren.

4.

Fjern plastikkortet fra din bærbare s Cardbus-slot, hvis en er til stede. Generelt er der en knap ved siden af ​​fyldkortet; tryk på knappen én gang for at få det til at strække sig fra siden af ​​den bærbare computer, og igen for at få fyldkortet komme ud. Gem fyldstofkortet for at forhindre støv i at komme ind i den bærbare computer, når AirPlus-kortet ikke bliver brugt.

5.

Sæt AirPlus-kortet i Cardbus slot med etiketten vendt opad , og metaldelen af ​​kortet går først ind i den bærbare computer. Den anden ende af kortet indeholder antennen og stikker lidt ud fra den bærbare computer. Tænd den bærbare computer, når kortet er sat helt ind.

Vælg

Vælg radioknappen 'Install software automatically' og klik 'Next', når Windows registrerer AirPlus-kortet. Hvis der vises en fejlmeddelelse om, at kortet ikke har bestået 'Windows logo test', skal du klikke på 'Fortsæt alligevel.'

7.

Klik på 'Afslut', når installationsprocessen er færdig. AirPlus-kortet er nu klar til brug.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med at installere dit AirPlus WiFi-kort, skal du læse produktvejledningen.
  • Trådløs internetforbindelse er en af ​​de største revolutioner for computerindustrien i de seneste år. Indbyggede trådløse adaptere kombineret med prisfald på bærbare computere har gjort en bærbar computer praktisk til mange, der ikke tidligere havde overvejet at købe en. Installer et D-Link AirPlus WiFi-kort for at tilføje eller opgradere trådløs tilslutning på din bærbare computer.