Sådan tilsluttes en anden computer til D-Link Routeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at ethernetkablet, der forbinder modemet og D-Link-router, er korrekt tilsluttet. Da modemet er kilden til internetforbindelsen, er det vigtigt at forbindelsen er klar, og det anvendte kabel ikke er defekt.

2.

Brug et andet Ethernet-kabel til at oprette forbindelse fra den anden nummererede port på D-Link-router til LAN-porten (lokalnetværk) på den anden computer. Kontroller også, at den første computer er korrekt forbundet fra routeren til sin egen LAN-port.

3.

Tænd for den anden computer. Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.' Vælg 'Network Connections' og derefter 'View Network Connections.' Dobbeltklik på 'Local Area Connection' og klik derefter på fanen 'General'. Vælg 'Egenskaber'. Du kan også højreklikke på ikonet for 'Lokalt områdeforbindelse' og derefter klikke på 'Egenskaber'.

4.

Vent til vinduet 'Local Area Connection Properties' til komme til syne. Vælg fanen 'Generelt' og vælg derefter 'Internet Protocol TCP / IP.' Vælg 'Egenskaber' under listen. Klik på fanen 'Generelt' igen, og vælg indstillingerne for 'Hent en IP-adresse automatisk' og 'Hent DNS-serveradresse automatisk. Ved at klikke på' OK 'vil DHCP-indstillingerne (Dynamic Host Configuration Protocol) blive aktiveret. Manuel IP-konfiguration til routeren, kan du konfigurere IP-adressen manuelt med IP-adressen fra din internetudbyder.

Tips og advarsler

  • Make Sørg for, at de Ethernet-kabler, du bruger, er 'lige' eller 'straight-through' og ikke 'cross-over' -kabler. Selv om det bliver registreret af D-Link-routeren, kan det forårsage konflikter og andre problemer, hvilket resulterer i fattige Internet og netværksforbindelser.
  • Bemærk, at aktivering af DHCP-indstillinger er nemmere end at konfigurere IP-adresser manuelt, for ikke at nævne den manuelle konfiguration er ofte tidskrævende og udsat for fejl.
  • Hvis du Ønsker at forbinde en tredje eller fjerde computer til D-Link-router, kan du gøre det ved at følge de samme trin ovenfor. Antallet af computere, som du kan oprette forbindelse til routeren, afhænger af antallet af porte, den har.
  • En router er en elektronisk enhed, der bruges til at udvide et netværk til flere andre computere til fil- eller internetdeling. D-Link er en af ​​de mest pålidelige mærker, når det kommer til netværksenheder som routere sammen med Netgear, Linksys og Cisco. Tilslutning af en anden computer til din D-Link-router for at få det på netværket.