Sådan betjenes en Dell Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Oplad dit headset. Du skal sørge for, at headsettet er fuldt opladet, før du bruger det. Dette sikrer, at du er i stand til at få mest muligt ud af dit batteri, når det er i brug. Anbring headsettet i adapteren. Tilslut derefter adapteren til en stikkontakt. Du vil se et blinkende blåt eller grønt lys på dit headset, da det opkræves. Når det er fuldt opladet, blinker lyset.

2.

Tænd for dit headset. Tryk på 'Answer / End' -knappen på siden af ​​dit headset og hold den nede, indtil du ser en række blinker. Disse blink viser, at headsettet er tændt. Gentag den samme proces for at slukke for headsettet.

3.

Par headsetet med din mobiltelefon. Tænd din mobiltelefon og få adgang til telefonens hovedmenu ved at trykke på knappen 'Menu'. Vælg 'Bluetooth' -menuen fra telefonens menu. Følg derefter vejledningen på din telefon for at parre telefonen til din Bluetooth.

4.

For at besvare et opkald, tryk på knappen 'Svar / Afslut' på siden af ​​dit headset . Når du er færdig med at tale, skal du trykke på knappen 'Svar / Afslut' igen for at opbevare opkaldet.

Tips og advarsler

  • Kontakt din mobiltelefon manual til nøjagtige instruktioner om parring af telefonen til dit headset.
  • At have et Bluetooth-headset fra Dell kan gøre hele forskellen, når du er multitasking. Før din Bluetooth kan hjælpe dig med at redde verden, skal du dog vide, hvordan du bruger den. Fordi Dell tilbyder en række forskellige headsetmodeller, kan nogle af de enkelte funktioner kan variere mellem modeller. Uanset hvilket af de bluetooth headsets i Dell du bruger, er alt, hvad du behøver for at få dit headset i gang, lidt strøm.