Sådan hoster du spil med en netværksbro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut hver computer til broen ved at tilslutte den ene ende af et Ethernet-kabel til netværksporten på computeren og den anden til en port på bagsiden af ​​broen.

2.

Åbn menuen 'Start' på en hvilken som helst computer, klik på 'Kontrolpanel' og vælg 'Netværk og delingscenter'.

3. < / p>

Vælg indstillingen til 'Opsætning af et netværk.' Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere fildeling og tildel arbejdsgruppenavnet som 'GAMENET.'

4.

Gentag proceduren på alle andre netværkscomputere, men vælg muligheden for at 'Connect til et netværk 'i stedet for' Opsætning af et netværk. '

5.

Genstart alle computere.

6.

Åbn spillet på enhver computer på netværket. Vælg indstillingen for at være vært for et 'LAN' spil og indtast indstillingerne for spillet som angivet af dit specifikke software.

En netværksbro er en netværksenhed, der gør det muligt for dig at forbinde flere computere sammen for at dele filer, printere, en internetforbindelse eller bare for at spille spil. Spil er hostet på en enkelt netværkscomputer, efter at computere er synkroniseret til det samme netværk. Indstilling af dette kræver brug af netværksværktøjerne i dit operativsystem. Du bør kunne gennemføre denne procedure på mindre end 30 til 45 minutter.