Sådan laver du en Wi-Fi-antenne fra en tv-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Spis kagen, hold metalpladen

1.

Vask en metalpande eller en metalkaffe med den ene ende åben.

2.

Bor et pilothul med 1/8-tommers borekronen. Gradvist øge bitstørrelsen fra 1/4-tommer til 3/8-tommer til 1/2-tommer, indtil du har boret et hul ved hjælp af 3/4-tommers bit. Denne metode gør det muligt at bore hullet uden denting eller ødelæggende panden eller dåsen.

3.

Indsæt N-stammen i kaffekandehullet. Forbindelserne har enten huller på monteringspladens hjørner eller er en skruetype Markér hullerne på siden af ​​dåsen med en farvet markør. Der er ingen mærkning af sådanne huller på en skruetilslutning.

4.

Bor huller gennem mærkerne Brug en smule, der er den samme størrelse som stikets monteringsskruer, sandsynligvis 1/8 tommer til 1/4 tommer i diameter. Spring dette trin ud, hvis du bruger en skruetilslutning.

5.

Fjern N-stikket fra dåsen. Monter 12-gauge kobbertråd fast i hullet på spidsen af ​​stikket. Sand som nødvendigt for at gøre passet arbejde. Placer hele stykket ind i stikhullet på ydersiden af ​​dåsen. Skru fast monteringsskruerne.

6.

Tilslut koaksialkablet til N-stikket og sæt det andet kabelende i computerens trådløse kort, der er forsynet med en ekstern kabelforbindelse Den hjemmelavede Wi-Fi 'cantenna' er klar til brug. Rotér eller på anden måde positioner den efter behov for at få den stærkeste signalstyrke.

At lave en Wi-Fi-antenne fra en tv-antenne er meget let i vores high-definition-alder, da DIY-beklædningsantenne kan simpelthen toppes med en kaffekande eller tærteplade, der kan replikere den parabolform, der er nødvendig for at indfange den højere frekvensradio bølger af Wi-Fi. Brug simpelthen to koaksialkabler frem for en, og gratis HDTV-tv kombinerer med gratis trådløs netværksadgang. Den ene forskel er, at tv-signaler er fri over luften; trådløst netværk er en funktion af ubeskyttede private eller offentlige lokale adgangspunkter.