Sådan ændres adgangskoden til Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og naviger til din router's IP-adresse ved at indtaste IP-adressen i browserenes tekstfelt, hvor du normalt indtaster et website domæne. , Netgear skibe med 192.168.1.1 IP-adressen.

2.

Indtast din nuværende administratoradgangskode. Standard brugernavn og adgangskode til administratorkontoen er 'admin' og 'adgangskode' '. For ældre Netgear-modeller er standardadministratoradgangskoden' 1234 '; modeller leveret af Comcast-kabel eller med modelnummer' RP114 'bærer 1234-adgangskoden.)

3.

Klik på linket 'Indstil kodeord' på venstre side af kontrolpanelet. Der vises et nyt vindue med tre tekstbokse: 'gammel adgangskode', 'ny adgangskode' og 'bekræft ny adgangskode'.

< p> 4.

Klik på 'Apply' -knappen for at gemme den nye administratoradgangskode på din Netgear-router.

Tips og advarsler

< li> Hvis du glemmer din admin adgangskode, skal du holde nulstillingsknappen på bagsiden af ​​routeren for approxima 5 sekunder. Dette gendanner routeren til fabriksindstillingerne. Netgear er en almindelig hjemme eller lille kontorrouter, der bruges til at forbinde flere maskiner. Alle Netgear routere leveres med et standard brugernavn og adgangskode til administratorkontoen, som bruges til at få adgang til og kontrollere routers indstillinger. Hvis du forlader standard administratoradgangskode på din router, risikerer du uautoriseret adgang, og dit indre netværk kan blive kompromitteret. Undgå denne type sikkerhedsproblem ved at ændre standard administratoradgangskode.