Sådan får du adgang til en e-mail-udvekslingsserver fra hjemmet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af URL'en for den e-mail-udvekslingsserver, som arbejdsgiveren bruger. Åbn hjemmesiden på e-mail-udvekslingsserverens websted.

2.

Indtast det personlige brugernavn og adgangskode til e-mail-modtageren. Arbejdsgiveren opretter en e-mail-profil for hver medarbejder med et brugernavn og en adgangskode, der tillader medarbejderens e-mail at ankomme i sin e-mail-software via udvekslingsserveren. For at få adgang til e-mailen fra hjemmet skal medarbejderen kende sit brugernavn og adgangskode.

3.

Følg instruktionerne på e-mail-udvekslingsserverens websted for at åbne din indbakke og adgang til e-mail. Hver udvekslingsserver vil give de instruktioner, der gælder for deres bestemte websted, så instruktionerne skal følges nøjagtigt for at kunne modtage mailen.

På arbejdspladsen arbejder mange mennesker med en e-mail-software som Microsoft Outlook. Mange individer forstår ikke, at deres e-mail ruter gennem en udvekslingsserver først før de ankommer til deres e-mail-program. Fjernbetjeningsserveren fungerer som enhver anden webposttjeneste, med den forskel, at serveren ringer mailen til hver arbejders softwareprogram og folk modtager ikke deres mail direkte fra serverens hjemmeside. Når en medarbejder skal arbejde hjemme, kan han ved at vide, hvordan man får adgang til e-mail direkte fra serveren, tillade ham at fortsætte med at opfylde sit job effektivt.