Sådan forbinder du en Mac-bog til High Speed ​​Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning trådløst med en Mac

1.

Bestem, om din Mac er WiFi aktiveret ved at søge efter WiFi-signalet øverst til højre på skærmen. Hold musen over hvert ikon, indtil 'Slå lufthavnen til' eller 'Slå lufthavnen slukket' vises. Hvis denne indstilling vises, er WiFi indbygget i din enhed. Du kan også tilslutte en Mac-kompatibel USB WiFi-adapter for at få adgang til WiFi.

2.

Vælg en WiFi-netværksforbindelse fra rullemenuen i højre hjørneikon. Password-beskyttede ikoner viser en 'lås', på hvilket tidspunkt skal du indtaste adgangskoden til det pågældende netværk. Ubeskyttede netværk vil forbinde, når du har valgt det netværk.

3.

Se WiFi-ikonet øverst til højre, når det skifter fra alt gråt til sort, er forbindelsen accepteret og din computer er nu forbundet.

4.

Test din forbindelse ved at starte en webbrowser og indtaste en hvilken som helst webadresse. Hvis websitet vises, har du været forbundet.

5.

Hold musen over WiFi-ikonet, og vælg et andet netværk for at få adgang til en anden højhastighedsforbindelse.

Connect En Mac Over Ethernet

1.

Bestem, om din Mac har et Ethernet-kabelspor. Denne port ser ud som en telefonstik, men lidt større.

2.

Slut den ene ende af dit Ethernet-kabel (cat 5-kabel) til slot på din Mac.

3.

Slut den anden ende af dit Ethernet-kabel til kablet / dsl-modemet eller den router, du vil oprette forbindelse til.

4.

Klik på 'Apple Menu' (Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen) og vælg derefter 'System Preferences' efterfulgt af 'Network.' Vælg Indbygget Ethernet fra pop op-menuen Vis. Afslut denne skærm ved at klikke på den røde 'X' øverst i venstre hjørne af vinduet.

5.

Åbn en webbrowser og forsøg på at navigere til ethvert websted, du vælger. Hvis hjemmesiden lanceres, er du tilsluttet.

Tips og advarsler

  • 'Højhastighed' forbindelseshastigheder varierer fra et netværk til et andet. Hvis du vil teste webhastigheder for forskellige netværk, kan du oprette forbindelse til hvert netværk og besøge SpeedTest.net for at finde den hurtigste forbindelse.
  • WiFi-netværk, der ikke er sikret (kræver ikke adgangskode), kan føre til ondsindet aktivitet din computer, hvis du ikke er ordentligt beskyttet. Brug 'bedste praksis', når du opretter forbindelse til et usikret, offentligt trådløst netværk.
  • Når du tilslutter en Mac til højhastigheds internet, kan brugerne vælge at implementere enten en trådløs (WiFi) forbindelse eller en Ethernet (kablet) mulighed. Forbindelsen af ​​begge muligheder indebærer at finde et netværk i din umiddelbare nærhed og bruge den korrekte forbindelse til at modtage højhastigheds internet.