Sådan beskytter du trådløse bærbare computere på WiFi Hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din firewall

Trådløse bærbare computere skal have en firewall installeret på dem af den grund. Firewall fungerer som en barriere for omverdenen. Hvis din firewall er slukket, kan andre trådløse bærbare computere, der bruger det samme netværk, komme ind på din computer og tage noget ... herunder adgangskoder, dokumenter og mange flere personlige ting.

2.

Sluk for din trådløse forbindelse, når den ikke er i brug

Du skal kun oprette forbindelse til WiFi-hotspots, hvis du har brug for at komme på internettet. Mange forbliver fejlagtigt forbundne med WiFi-hotspots, mens de gør ikke-internetrelaterede opgaver som at skrive et brev, indtaste data osv. Ved at forbinde forbindelsen giver det kriminelle brug af tilsluttede trådløse bærbare computere rigelig tid til at forsøge at bryde ind i din computer.

3.

Indtast IKKE kreditkortnumre og / eller adgangskoder

Selvom en firewall fungerer som et forsvar til dit system, krypterer den ikke dine sendte data . Dybest set betyder det, at alt, hvad du sender via netværket (kreditkortoplysninger, adgangskoder, login-id'er) kan hentes af trådløse bærbare computere, der har datafangstsoftware på deres pc'er (dvs. WireShark).

p> 4.

Deaktiver eventuelle delte filer

En delt fil er bare, hvad det lyder som ... delt. Disse filer kan ses og hentes af nogen af ​​de trådløse bærbare computere, der i øjeblikket er forbundet med samme offentlige WiFi-hotspot. Medmindre du ikke vil dele disse filer, anbefales det stærkt, at du deaktiverer delingen.

Tips og advarsler

  • Det er altid bedre at være sikker end ked af det
  • Hvis du nogensinde har spørgsmålstegn ved, om du skal sende noget over et offentligt WiFi-hotspot, skal du sikkert ikke have det.
  • Microsoft XP, Vista og Windows 7 har en automatisk 'offentligt' netværksindstilling, der gør størstedelen af ​​konfigurationerne til dig.
  • Vær altid forsigtig, når du bruger et offentligt WiFi-hotspot.
  • I dagens 's' -forbundne verden bruges trådløse bærbare computere konstant til offentlige WiFi-hotspots (dvs. caféer, lufthavne, biblioteker, hospitaler, hoteller osv.). Selvom det offentlige internet er et godt værktøj til at forblive forbundet, kan det forlade dig sårbart.

    Internetkriminelle byder på personer på WiFi-hotspots, der bruger ubeskyttede trådløse bærbare computere.

    Hvis du følger disse fire enkle trin, du kan beskytte trådløse bærbare computere mod at blive kompromitteret på offentlige WiFi-hotspots: