Sådan har du separate Picasa Online Picture Accounts

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Google.com.

2.

Klik på 'Log ind.'

3. < / p>

Klik på den blå tekst, der læser 'Opret en konto nu.'

4.

Indtast de oplysninger, som formularen spørger dig om, herunder dit navn, den ønskede skærm navn og adgangskode. Indtast navnet på din nuværende e-mail-adresse i den passende mærket boks. Når du er færdig, klik på 'Jeg accepterer. Opret min nye konto.'

5.

Gentag trin 2-4, kun denne gang bruge en anden e-mailadresse til at tilmelde dig et sekund konto. Dette vil holde de to Google-konti adskilt fra hinanden. Hvis du ikke har to e-mail-adresser, skal du tilmelde dig en gratis e-mail-konto ved hjælp af en tjeneste som Googles GMail eller Microsofts Hotmail.

6.

Gå til Picasas webalbums hovedwebsted (se Referencer).

7.

Log ind på din gratis Picasa webalbumkonto ved hjælp af et af de to Google-konti, du har oprettet. dit brugernavn og adgangskode i de specifikke felter på skærmen og klik på 'Log ind'. Hvis du vil komme til den anden konto, skal du klikke på 'Log ud' og logge ind igen ved hjælp af det andet sæt identifikationsoplysninger.

Picasa er et digitalt fotografisk organisationsværktøj udviklet af Google. En af de store ting ved at have en konto hos Picasa er, at du også kan uploade dine billeder til en online billedkonto, kaldet et 'webalbum'. Hvis du vil have to separate konti hos Picasa, skal du tilmelde dig to konti hos Google.